Příspěvky uživatele - 14.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda rajčete, 31.10.2009
jsou trochu pozdnější sice větší plody ale chutově se třeba startu nebo tornadu nevyrovnají ale jinak jdou.
Stavba udírny, 17.9.2009
souhlasím s váma, udírna musí být suchá a před uzením vytopená, při takovém množství masa je vlhkost v udírně obrovská tak dobrý odvod kouře je nutný aspon ze začátku než maso oschne.ja udím v kovové udírně a používam dřevo habr, olšě,buk, jednou... celý příspěvek >
Problémy s Goji, 25.8.2009
jedná se opravdu o kustovnici čínskou? nějak mi nesedí tvar listu, kustovnice čínska má uzke listy jak vrba a s nějakou plísní problemy nemám a rostlinky mají dva a pul metra na výšku bez zvláštnich nároku na pestování, jsou vypestované ze sušených... celý příspěvek >
Závady při výrobě domácích uzenin?, 7.2.2009
maso nakrájené a dobře propracované je lepší jak mleté a udit do 50 stupnu aspon 6 hodin, pokud najsou určeny k přímé konzumaci.před jídlem raději povařit pro zdravotní bezpečí.použit maso tučné, jinak to není ono tuk dělá chut.Na spojení udělat... celý příspěvek >
Závady při výrobě domácích uzenin?, 20.1.2009
skus si koupit kvalitný suchý salám a dej si ho zaudit do udírny a chut o moc lepší.
Závady při výrobě domácích uzenin?, 10.7.2008
spracovat při teplotě masa 5stupnu a dlouho poctivě míchat to je základ, udíme podle toho jak chceme klobasy skladovat-mrazit, uložit vchladu, konzervovat,pokud nevadí tučnější výrobek tak nemlít, nebo velmi nahrubo a prát na spojení najemno třeba v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika