Příspěvky uživatele - 31.118

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Závady při výrobě domácích uzenin?, 11.4.2010
Tady máte ty teploty..a není to z mé hlavy - poděkování patří panu Šmídovi   Uzení masa a masných výrobků Uzení je způsob tepelného zpracování masa a masných výrobků, ůčinkem tepla a kouře z tvrdého dřeva a pilin. Látky obsažené v kouři nejen... celý příspěvek >
Domácí klobásy, 11.4.2010
Přikládám jeden z podrobných předpisů, který k mé spokojenosti používám a těším se na vaši kritiku - neustále dolaďujiiii... Slovácké domácí klobásy.Dušátko, Šmít, upravený vl. předpis. –ZdHl (Olda) verze 1/2010 výroba z 10 kg... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika