Příspěvky uživatele - 12.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dmácí uzený sýr, 16.11.2015
Zdravim... mam za sebou take experimentalni pripravy dochucovani syru... krajeni na kousky... nastrouhani...cesnek, a jine druhy koreni... na konci zustaval problem pri opetovnem spojeni syra.. problem nespociva pouze na teplote udirny ale... celý příspěvek >
Lovecký a Turistický salám, 16.11.2015
Ahoj, pouzivam obdobny zpusob... zacalo se mi ale stavat ze se mi uprostred salamu pri suseni vytvori dutina... chutove je vybornej ale drobi se... Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
Náhrada za 32sva, 24.7.2015
dobrý den potřebuju čerpadlo  mám 32sva 2 90 to zatím využívám na zalejvání zahrady (50m hadice 5/4) jsem sním spokojený akorát musím furt rozebírát od studný(kvůli naším nenechavcům) studna je 4 m hluboká výška vodý se pohybuje 1-1,5m občas při... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika