 |
Příspěvky uživatele - 42.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011 Zdravim,
diky za ten rychlonavod, to asi pro zacatek bude idealni na ozkouseni na par kilech masa, jak se rika "nebudem se poustet do zadnych vetsich akci". |  | Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011 Jeste bych se chtel zeptat, procetl sem tu toho spoustu kolem nakladani masa a pokud to chapu spravne tak se daji pouzit metody nalozeni s lakem nebo nalozeni jen v soli nasucho bez laku. Zajima me jaky je v tom rozdil, osobne mi pripada... celý příspěvek > |  |
|  | Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011 Zdravim,
nemam potrebne podminky pro pripravu syroveho masa (nalozeni, uchovani v chladu) a popravde mam z toho i malicko strach. Mam novou udirnu a prakticky nulove zkusenosti, ale rad bych se do toho pustil. Chtel bych pozadat zkusenejsi o radu,... celý příspěvek > |  |
|
|
|