|
Příspěvky uživatele - 62.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zateplení udírny, 14.7.2017 Já udil teprve 2 krát, ale vše si myslím že fungovalo dobře, akorát mám strach že bych udirnu v zimě nevyhřál na požadovanou teplotu.. takže ji zkusím zateplit z boků vatou a uvidíme.. |  | Zateplení udírny, 14.7.2017 Já jsem kupoval dymbox i na teplé uzení, že si budu přitápět tělesem. Odpadá mi tím hlídání teploty..
|  |
|  | Zateplení udírny, 13.7.2017 Zdravím, chci se zeptat jestli máte zkušenosti se zateplenou udírnou. Mám udělanou udírnu ze 14 mm palubek. V ní topné těleso 2000W a dymbox. Udil jsem zatím 2 krát vždy při venkovní teplotě nad 15 stupňů a nevyhřeju udírnu na víc než 80 stupňů. Tak... celý příspěvek > |  | Choroba rajčat?, 3.8.2016  Ještě jedna fotka |  | Choroba rajčat?, 3.8.2016  Další |  | Choroba rajčat?, 3.8.2016  Dobrý den, prosím zkušené pěstitele o radu. Vloni jsem prvně pěstovala rajčata a v pohodě. Letos mi dozrály první plody a na plodech rajčat se objevily bílé tečky. O co jde a co za postřik. Děkuji moc :) |  |
|
|
|