Příspěvky uživatele - 62.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zateplení udírny, 14.7.2017
Já udil teprve 2 krát, ale vše si myslím že fungovalo dobře, akorát mám strach že bych udirnu v zimě nevyhřál na požadovanou teplotu.. takže ji zkusím zateplit z boků vatou a uvidíme..
Zateplení udírny, 14.7.2017
Já jsem kupoval dymbox i na teplé uzení, že si budu přitápět tělesem. Odpadá mi tím hlídání teploty..
Zateplení udírny, 13.7.2017
Zdravím, chci se zeptat jestli máte zkušenosti se zateplenou udírnou. Mám udělanou udírnu ze 14 mm palubek. V ní topné těleso 2000W a dymbox. Udil jsem zatím 2 krát vždy při venkovní teplotě nad 15 stupňů a nevyhřeju udírnu na víc než 80 stupňů. Tak... celý příspěvek >
Choroba rajčat?, 3.8.2016 Obsahuje fotku
Ještě jedna fotka
Další
Dobrý den, prosím zkušené pěstitele o radu. Vloni jsem prvně pěstovala rajčata a v pohodě. Letos mi dozrály první plody a na plodech rajčat se objevily bílé tečky. O co jde a co za postřik. Děkuji moc :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika