Příspěvky uživatele - 9.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bifteková rajčata, 1.8.2015
my mame zo 10 costolut..., asi budeme robit stavu.
První klobásky, 29.3.2015
.. a o to ide..držim palce
Jak uchovávat klobásy?, 29.3.2015
Nikde som nepisal, že je to jediný správny spôsob udenia.. Len som sa snažil vysvetliť praxou overený spôsob udenia studeným dymom. A klobasky je čerstvá, dutinky vznikli pri krájaní / možno tupší nôž/..po čase a stvrdnutí - vyschnutí sa už žiadne... celý příspěvek >
Klobasky z inych druhov mäsa, 29.3.2015
Dovolim si založiť túto tému. O výrobe bravčových klobás sa toho popísalo dosť.  Sameho ma zaujimajú recepty na kvalitné klobásky napr z baraniny, hovädziny a podobne.  Tu je môj príspevok Klobásky z jelenieho mäsa 7 kg mäsa z... celý příspěvek >
Jak uchovávat klobásy?, 29.3.2015 Obsahuje fotku
K príspevku pána Vysloužila z 15. 12. 2009 : Neviem, prečo si myslite že klobasky udené studeným dymom sú hneď po doudení vyschnuté... To vôbec nie je pravda. Po cca 30. hodinách udenia klobasky vyzerajú ako na pripojenom obrázku... zdajú sa Vám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika