Příspěvky uživatele - 108.171

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení domácích klobás, 22.12.2016
Zdravím! Udit můžete i studeným kouřem (cca 30 °C). Pak Vám je měření teploty k ničemu. Klobásy rozhodně neházejte do studené vody. Jednak dostanou šok a svraští se a pokud voda není převařená, zanesete si na povrch bakterie, které jste pracně... celý příspěvek >
Uzení domácích klobás, 22.12.2016
Dobrý den! Různá barva po nakrojení (od okraje ke středu) je důsledek nedostatečného prouzení. Jednou se mi to stalo se salámem. Udil jsem 12 hodin jako jindy, ale neuvědomil si, že mám místo 60 mm střeva 75 mm. S hrůzou jsem zjistil při... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika