Příspěvky uživatele - 178.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení domácích klobás, 20.12.2014
Já klobasy dělám pouze z vepřového masa, namleté maso nejdříve ochutím  2dkg soli na kilo masa a česnek, takto nechám týden v chladu poté přidám kmín a potom plním do střev.Následující den udím, teplota cca 70 stupňů 7-8 hodin dle chuti.Klobásy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika