 |
Příspěvky uživatele - 11.148
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uzení domácích klobás, 21.12.2013 ups... tej sladkej papriky 20 dkg... |  | A až Z o uzení, 21.12.2013 Dovolim si reagovať... nie som slepý zastanca toho či onoho spôsobu udenia. Som prívržencom tradičných postupov a receptur.. pokial máme robiť preteky aj z výroby vlastných domácich produktov, tak to fakt môžeme isť rovno do Tesca a... celý příspěvek > |  |
|  | Uzení domácích klobás, 21.12.2013 K receptom a recepturam som sa tu na fore nikdy nevyjadroval, predsa len každý máme inú "chuť" Netvrdim že môj recept a postupy su dokonalé ale takto sa to robí u nás už dlho.
Bravčový bôčik 15 kg, bravčová lopatka 8 kg. Z tohto... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 21.12.2013 Pán Šmíd úplne s Vami súhlasím a tejto filozofie a postupov sa držime už hodne dlho. V dobe " predošlej " sme resp moji rodičia začali doma robit klobásky , gazdovskú slaninu, hurky, tlačenku a krvavničky preto, že kvalitné výrobky... celý příspěvek > |  |
|
|
|