Příspěvky uživatele - 47.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uzení šunky z šunkovaru, 15.10.2015
Dobrý den, má někdo zkušenosti s uzením šunky z šunkovaru? má představa : vyrobím šunku v šunkovaru, nebo v tlačenkovém střivku, po vychladnutí šunku vyndám a napasuji do síťky na uzení, zavěsím do udírny a udím teplým kouřem. Nevím zda... celý příspěvek >
Zkušenost s bazénem Fort Wayne, 31.1.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den, bazén Fort Wayne (Baltimor) + zastřešení máme rok. Zatím naprostá spokojenost. Výkopové práce a betonáž jsem si prováděl sám. Pracovníci Mountfieldu odvedli svoji práci dobře. FW jsem vybíral z důvodu spodních vod. Dále u... celý příspěvek >
Jsou to plané výhony?, 19.6.2013
Děkuji velice, pomohl(a) jste mi
Jsou to plané výhony?, 19.6.2013 Obsahuje fotku
Ahoj,  zakoupil jsem si hrušeň a časem jsem se zaradoval že mi začíná pupenovat, ale připadá mi že to není to pravé ořechové. Nejsou to plané výhony? Nemám je odstranit
Uzení domácích klobás, 17.2.2013 Obsahuje fotku
Ještě připojuji foto v řezu.
Uzení domácích klobás, 17.2.2013 Obsahuje fotku
Vaše klobásky vypadají opravdu skvěle.Musím se také pochlubit.Doba uzení 12hodin na 50 stupňů.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika