Příspěvky uživatele - 236.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Edda, 4.2.2018
To je pro nás aspoň informace! Skorých slivek není nikdy dost, těch, co se doporučují do vyšších poloh, to už vůbec ne. Jen vědět, vůči kterým chorobám je odolná. 
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 4.2.2018
Proč to ten Fytos dováží z Holandska a veškerá produkce je poskytována převážně velkopěstitelům.Jejich sady jsou snad v bezvirozních prostorech? Tak trochu ano. Když velkopěstitel vysadí produkční sad - nedaleko od nás takové jsou, včetně... celý příspěvek >
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 3.2.2018
Mně se přiroubování jiných odrůd k Rubínu neosvědčilo, charakter růstu, vyholování, řezu je přeci jen dost specifický. Do Rubínu bez problému naroubujte Bohemii a její mutace - Gold Bohemii, Top Bohemii, Dark Rubín, Stoklasův Rubín,... V nejhorším... celý příspěvek >
Výchovný rez - pomoc začiatočníkom, 3.2.2018
V literatuře jsem četl, že u stromy s malými přírůstky by se střih nemusel provádět vůbec... Kde jste to četl?  U výchovného řezu platí spíš přesný opak.
Brambory odolné mandelince, 2.2.2018
Kdysi jsem si všiml, že nám zloděj vykopal jen jednu odrůdu. Možná byla méně odolná. 
Haganta - jarni strih, 2.2.2018
Platí to stejné. Kůl a bezplevelné kolo. Zvažte, jak vysoký chcete mít kmínek a podle toho zvolte výhony na plánovanou korunku, které potom zakraťte. Přebytečný obrost na kmínku buď odstraňte úplně (na kroužek) nebo na dočasný čípek, aby listové... celý příspěvek >
Haganta - jarni strih, 2.2.2018
Stromek Haganty od zadavatele vlákna je vcelku typický. Vysazený do ne zcela připravené půdy, bez opěrného kůlu, řez po výsadbě nedostatečný. Ale neviděl bych to černě. Stromek je asi štěpovaný na myrobalánu (podle těch výmladků), jakmile líp... celý příspěvek >
Už vám leze podzimní česnek?, 28.1.2018
Můj česnek již 5 cm nad zemí, 390m.n.m. - Boskovicko, sázený 3.11., tak jsem zvědav jestli zbytek zimy dá, nebo se můžu s úrodou rozloučit
Destilace levného vína, 28.1.2018
Že by se víno dělalo ze sladu, považuji za nesmysl, vyšlo by to dráž než z hroznů. Ale i kdyby, proč ne, bourbon není špatné pití.    Každé víno jistě vypálit lze. Problém je obsah kyseliny siřičité, kterou je třeba odstranit.  Za... celý příspěvek >
Zahradní štěpkovač na břečťan, 28.1.2018
Válcový mám a na slabé větvičky, hlavně měkké je nevhodný. Je to o seřízení přítlačné desky. Jestliže válcem prošly kamínky, hřebíky, kořeny s hlínou, pak mohou být na válci zuby a na desce rýhy. Tenké měkké větvičky - např. vrbové jsou jen... celý příspěvek >
Ako ju ostrihať?, 28.1.2018
Třešinka vyhnala dva nesmělé letorosty, diskuze se drží jen jich. Jistě, zastřihnout přírůstky je možné. Ale není to nic zásadního. Pokud má stromek vhodné podmínky, tak utvoří dobrou korunku sám od sebe i bez řezu. V tomto jsou třešně... celý příspěvek >
Problémy s plechovou udírnou, 25.1.2018
Dlouhé kusy bůčku se udí stejně dlouho jako krátké. Záleží na jejich výšce (tloušťce). Zčernání masa může být způsobeno připečením vysokou teplotou, kondenzací sazí či dehtu - např. vloženým studeným masem, špatným tahem, nesprávným hořením, atd.... celý příspěvek >
Vypeckovat svestky?, 25.1.2018
u hrušek jste zapoměl odstranit všechny stopky, upravit pH a přidat vodu Mluvil jsem jen o tom, co dělám s plody. Okyseluju nejen hrušky,  i kvasy z broskví, meruněk a třešní. Vodu nepřidávám. jablka jen z moštu se mě zdají taková fádní... celý příspěvek >
Repák + řepná pálenka, 25.1.2018
Přiznám se, že sajrajtu z karibské melasy bych asi dal před řepákem přednost. Pil jsem pálenku z krmné řepy dělané zasyrova. Aroma po řepě bylo cítit dost výrazně, ale mně vůbec nevadilo. Jako děti jsme řepu běžně jedli.  Ta chuť mě nijak... celý příspěvek >
Co si jeste poridit, 21.1.2018
Samozřejmě, že samotné degustující již ovlivnit nelze, ochutnávání je anonymní. Degustaci lze ovlivnit pouze před jejím začátkem. Jednak výběrem vzorků, nejvíc asi dobou a způsobem jejich vyskladnění. Je známá věc, že nejlépe jsou hodnocena jablka... celý příspěvek >
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika