Příspěvky uživatele - 204.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maso jíž ze začátku černé, 17.3.2016
Také je velmi důležité aby maso nebo uzeniny před zavěšením do udírny měli pokojovou teplotu (20-30 °C). Jestliže je studené, tak okamžitě dehtuje.  Tak uzení zdar.
Udírna, 15.3.2016
Dobrý den. Domnívám se, že 20 minut předtápět tu vaší udírnu je velmi málo. Je to v suterénu a zdivo bude vlhké. Před uzením bude zřejmě potřeba udírnu pořádně vysušit. Cihly časem natáhnou vlhkost a při uzení se odpařuje voda a udírna dehtuje.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika