Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Udírna, 17.1.2014 Prosim Vas ked sa zaizoluje ten kourovod aky to ma vplyv na udenie?A ako ho najlepsie zateplit?
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014 Ok Dakujem za rady.Skusim to teda natrenovat na necisto . To bude asi najlepsie ako sa to naucit.
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014 Sklon na rure mam. Takze len skusim to tym studenym. Ked si dobre pamatam tak som videl sem am prikladat aj namocenym bukom.
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014 Esta sa chcem spytat ked mam ruru zaustenu z boku musim mat nieco na rozptylenie dymu respektive tepla? I ked vsetky kusky boli ocadene rovnako.
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014 Ok. Budem musiet skusat. Bolo to moje prve udenie, takze uvidime.Povodne som chcel udit na nizsiu teplotu no ked som to uzatvoril v ohnisku takmer na doraz a takisto na udiarni tak mi to skapinalo a tomu som sa branil. Takze to treba doladit. Skusim... celý příspěvek >
Zacoudene a nahorkle maso, 16.1.2014 Dakujem za reakciu.Takze ohen by nemal horiet a malo by to vela dymit?
Zacoudene a nahorkle maso, 15.1.2014 Chcem Vas poprosit o radu. Postavil som si drevenu udiaren.Vysoka je 1,3 m a stena ma sirku 0.6 m.Ohnisko mam od udiarne 2 m o priemere 12 cm. Ohnisko je bez rostu s jednymi dvierkami ktorymi sa priklada aj privadza vzduch..Na vrchu udiarne mam siber... celý příspěvek >