Příspěvky uživatele - 53.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nakládání a vakuování masa na uzení, 22.9.2016 Obsahuje fotku
Určitě příště zkusíme rozmnačkat česnek do láku k napichování, díky za tip! Pozn.: to vakuování na týden bereme jako že to maso naložíme - ekvivalent klasického způsobu naložení masa do láku na 3 týdny. Leží to v lednici a nemusíme kontrolovat jestli... celý příspěvek >
Nakládání a vakuování masa na uzení, 14.9.2016 Obsahuje fotku
Z této diskuze jsem čerpal při vlastním nakládání masa k uzení. Zde je náš postup. Maso si připravíme na šrůtky a zváížíme. Připravíme si lák k napíchnutí masa. Na 1 kg masa použijeme 0,1 l vody a max 24g... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika