|
Příspěvky uživatele - 112.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Banánovník - Musa, 10.9.2009 Pokojových druhů banánovníků je mnoho druhů. Liší se nejen velikostí, ale i nároky. Například můj banán nesnese teplotu pod 23st. Zalévám přiměřeně, neboť při vyšší zálivce kape z listů voda. Co se týče množení, tak odděluji odnože, které mají plně... celý příspěvek > |  | Kaštan jedlý, 10.9.2009 V centru města Fryšták (okr. Zlín) na jedné zahradě mají cca 70 let starý kaštanovník. Pravidelně každý rok plodí. Jeho semena jsou však mnohem menší než ta, která jsou vidět v obchodech jako dovoz z Francie. Strom roste bez jakýchkoliv obtíží a... celý příspěvek > |  |
|  | Krtonožka, 29.6.2009 je mi čtyřicet a v životě jsem tu potvoru ošklivou neviděla.až ted v zahradě našeho nového domu.vzhledem k denní robotě na několik let zanedbané parcele jich vídám víc než dost.hlavně ve dne, v noci totiž tvrdě spím.tipla bych si že tu jsou tak tři... celý příspěvek > |  | Solární plachta, 25.5.2009 Dobrý den, máme nadzemní bazén o průměru 3,60 a chceme si koupit solární plachtu. Má někdo zkušenost, zda se voda v bazénu opravdu oteplí o několik stupňů? |  |
 |
|
|
|