|
Příspěvky uživatele - 110.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Domácí uzené maso, 18.12.2008 Dobrý den
Chtěl jsem se zeptat, v jakém poměru naložit maso na uzení. Kolik česneku a soli na 10kg masa, jak dlouho to nechat ležet, kdy zalít vodou, jak dlouho udit a na kolik stupňů.
Moc děkuji.
karel5320@seznam.cz |  | Mech v trávníku, 17.3.2007 Přeji krásný jarní den a přicházím s dotazem. Mám menší zahradu a v trávníku moc mechu, slyšel jsem, že na to pomáhá vápno, ale mohu ho rozsypat i na jaře, když chci potom trávník trochu posypat nějakou travní směsí?Jaká tráva je nejlepší? Mám jí pro... celý příspěvek > |  |
|  | Jak nejlépe pečovat o polokmeny, 17.9.2006 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak nejlépe v tomto období pečovat o polokmeny. čím nejlépe přihnojit, zda okopat nebo obrýt a jak prořezat.Můžu použít králíčí hnůj?Moc děkuji za radu karel_klein@volny.cz |  |
|
|
|