Příspěvky uživatele - 92.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sůl v naloženém mase na uzení, 27.2.2019
Děkuji za námět k zamyšlení. Koukám že používáte podobnou koncenraci jako p. Vysloužil ve výše uvedeném příspěvku. Docela mně udivuje ta krátká doba naložení. Ještě se zeptám jestli používáte čistou sůl, nebo nějakou směs?
Sůl v naloženém mase na uzení, 26.2.2019
Děkuji za reakci, dal jsem 25g soli na kilo masa, tj.175g. a 50g na litr láku, což je dalších 175g. Vychází to přibližně stejně jako Vás. Můžu se ještě zeptat jaým způsobem teď nakládáte maso,
Sůl v naloženém mase na uzení, 25.2.2019
Zdravím zkušené uzenáře, 7 kg masa (bůček a krkovice) jsem naložil nasucho, 25g soli/ kg. Po 2 dnech jsem zalil 3.5l 5% lákem. Celkem 175g+175g=350g soli. Teď mám strach jestli to bude dostatečně slané? Děkuji za reakce.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika