 |
Příspěvky uživatele - 92.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sůl v naloženém mase na uzení, 27.2.2019 Děkuji za námět k zamyšlení. Koukám že používáte podobnou koncenraci jako p. Vysloužil ve výše uvedeném příspěvku. Docela mně udivuje ta krátká doba naložení. Ještě se zeptám jestli používáte čistou sůl, nebo nějakou směs? |  | Sůl v naloženém mase na uzení, 26.2.2019 Děkuji za reakci,
dal jsem 25g soli na kilo masa, tj.175g. a 50g na litr láku, což je dalších 175g. Vychází to přibližně stejně jako Vás.
Můžu se ještě zeptat jaým způsobem teď nakládáte maso, |  |
|  | Sůl v naloženém mase na uzení, 25.2.2019 Zdravím zkušené uzenáře,
7 kg masa (bůček a krkovice) jsem naložil nasucho, 25g soli/ kg. Po 2 dnech jsem zalil 3.5l 5% lákem. Celkem 175g+175g=350g soli.
Teď mám strach jestli to bude dostatečně slané? Děkuji za reakce.
|  |
|
|
|