|
Příspěvky uživatele - 235.130
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Fuet, 3.1.2015 To je normální recept akorát tam přidávají rychlosoli-dusičnany a startovací kultury tzn. bakterie mléčného kvašení (vybraný typy) taky jsem zkoušel a nepoznal rozdíl. Tyto věci si můžete koupit v řeznických potřebách. Já dávám normální mořskou sůl a... celý příspěvek > | | Fuet, 3.1.2015 Žádné uzení, syrové zavěsit do špajzu, když udit tak jen studeným kouřem navonět do 25°C. Nesmíte zabít bakterie mléčného kvašení, které jsou v masu. Maso míchám bůček, plecko,krkovici, přední hovězí jako normální klobásy. podle peněz, jen z libového... celý příspěvek > | |
| | Fuet, 3.1.2015 To je strašně jednoduchý, stačí do klobás přidat 3% cukru a pověsit do špajzu a nechat vykvasit(fermentovat) při teplotě 20 - 25°C cca 3týdny. Případně trochu sladkýho červenýho vína. Dělám to běžně. | |
|
|
|