|
Příspěvky uživatele - 109.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Azalka - problemy, 16.4.2008 Dobry den,
poradi nekdo jak na azalku? Mam na zahone 3x rododendron a 2x azalku. Rododendrony jsou celkem v pohode, kvetou, zadny naznak nejakych vetsich problemu. Azalky tam mam tretim rokem. prvni rok byly vysazene na jare, kvetly... celý příspěvek > |  | Neznama rostlina, 16.4.2008 To jsem prave cetl i ja. Takze pokud nekdo daval v nemecku hlizy do chleba tak fakt nevim..;-) Mozna to byl slusnej adrenalinovej sport.:-))
David |  |
|  | Motorový olej - sekačka s pojezdem, 11.4.2008 Mám motor Briggs Stratton Quantum na sekačce Elektrolux, po roce a první závadě jsem vyměnil na jaře benzín, olej a není možné nastarovat.Vyměnil jsem svíčku, jiskru to dává, ale motor je stále přehlcen, mám sekerové chutě napřed na sekačku a pak na... celý příspěvek > |  | Motorový olej - sekačka s pojezdem, 4.4.2008 Letos Mountfield ztratil jednoho zákazníka. Běžný servis mi nechtěl opravit zaseklý pojezd u sekačky, protože je z Mountfieldu a oni na ND čekají 3 měsíce. Tak jsem ji zavezl do M., kde jsem ji koupil (30 km). Tam mi řekli a ukázali na manometru, že... celý příspěvek > |  | očkování stromkových růží, 26.3.2008 Lili,
vy jste chodici publikace o ruzich. Doufam, ze se tam take jednou dostanu.:-)
Diky moc za rady
David |  | Thuje - odstranění šišek, 7.6.2007 Jestliže vám vaše rostina pravidelně tvoří plody znamená to jen jediné - dobře se jí u vás daří. Jestliže ji neřežete, bude mít za pár let i patnáctiimetrovou výšku a odstraňování šišek, zvláště při jejich množství, bude stejně nemožné. Přijměte... celý příspěvek > |  | Prosím, poraďte, co je to za rostlinu?, 5.6.2007 Nejenom ostříhat, ale raději namnožit a starou zahodit. Ten malý květináč ji určitě trápí. A hlavně dopřát jí čerstvý vzduch někde v zahradě pod stromem, nepo toulavý stín. Je to přece jen tropická rostlina, po uvykání snese plné slunce. |  | Objednávka od Starkla, 5.6.2007 Vážení milovníci rostlinstva. Určitě jste si již všimli, že se nám množí menší, soukrmé zahradnictví, které najdete jistě v okruhu 20 km od vašeho bydliště. Jsou menší, nemají peníze na bombastickou, klamnou reklamu, ale jsou u nich ke koupi opravdu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|