|
Příspěvky uživatele - 30.67
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
pnoucí letnička na úpal, 6.6.2008 Zdravím vespolek,
neměl byste někdo tip na pnoucí letničku, která snese úpal? Mám na jižní straně domu u zdi dřevěné treláže a nevím, co do nich. Asi tři roky už k nim dávám Povíjnici nachovou, ale v létě u té rozpálené zdi docela trpí, tak bych... celý příspěvek > |  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008 Nemůžu nijak posoudit, zda některé ze značek v tom testu "něco nezaplatily", protože o tom nemám absolutně žádné informace, ale myslím si, že i tak tam nemohou být uvedeny nedostatky, které by daný stroj skutečně neměl. To by byla imho nekalá soutěž... celý příspěvek > |  |
|  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008 Ta kladná reakce na křovinořez Oleo-mac výše je ode mně, zapomněl jsem se přihlásit.
Honza Z. |  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008 Já můžu jenom potvrdit kvalitu toho křoviňáku Oleo-mac. Možná, že tahle značka nedělá přiliš dobré pily (jak tu často čítám v diskuzích), nicméně podle mojich zkušeností dělá výtečné křovinořezy a naopak značky prověřené v sortimentu pil (Stihl,... celý příspěvek > |  | Konopí, 10.5.2008 Koupíte si v lékárně bílou vazelínu (vaselinum album), asi by se dalo použít i sádlo či jiný tuk. Cca 0,25-0,5 kg vazelíny dáte do hrnce, nasypete přiměřeně sušeného konopí (50-200 gr. - podle "síly") a dolijete asi 3 litry vody. Pak to... celý příspěvek > |  | Chraňte včely, 4.5.2008 Až nebudou vůbec žádné, tak to dozajista všichni poznáme...
Honza Z. |  | Formy na výrobu zámkové dlažby, 1.5.2008 Obávám se, že při domácí výrobě zámkové dlažby spláčete nad výdělkem... Dlažba se běžně vyrábí vibrolisováním a je prakticky nemožné připravit beton v potřebné kvalitě v domácích podmínkách. |  | Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008 Tak to jsme na tom podobně... já zase do kompostu čas od času zahrabu chcíplou slepici (mám je jen na vejce, nechávám je dožít) a kromě stehenních kostí po nich nezbyde nic. Kdyžtak ať mě někdo zkušenější opraví, ale myslím si, že to kompostu nijak... celý příspěvek > |  | olej SAE 30 nebo 15W-40, 19.4.2008 Pokud vím, tak SAE je jen jiná norma (americká?) pro posuzování kvality oleje. Podle mě by i na tom Shellu mělo být uvedeno, jaké třidě SAE to opovídá, zkuste prozkoumat obal... |  | Hnojůvka z kopřiv, 19.4.2008 Nebojte se, paní Marie, geopategenními zónami to určitě nebude, protože nic takového jednoduše neexistuje. |  |
|  | Konopí, 10.4.2008 Policie pravděpodobně nezasáhne sama od sebe, ale skoro s jistotou někdo podá udání a pak se tím prostě budou MUSET zabývat, přikazuje jim to zákon.
Jinak to, že by se konopí případně rozšířilo po krajině bych já osobně viděl jedině pozitivně. Byl... celý příspěvek > |  | Konopí, 7.4.2008 Bohužel si myslím, že byste nápadu s pěstováním konopí pro okrasu ve finále asi dost litovala. I když vysadíte semena pouze technického konopí a ne ta, co jste dostala od známých, tak jsem na 98% přesvědčen, že Vás někdo udá a tím pádem to policie... celý příspěvek > |  | Jezírko pro psy, 29.3.2008 Dobrý den všem!
Poradil by mi někdo, jaký materiál použít na stavbu okrasného/koupacího jezírka pro psy? Jde mi o zabránění protržení fólie psími drápy. Jezírko jako takové bych nejraději dělal normálně z fólie, ale nevím, jak zabranit jejímu... celý příspěvek > |  | udírna na zahradě, 21.9.2007 Pokud chcete udírnu esteticky na úrovni, tak z cihel a finančně bych to viděl min. na těch 10 tisíc, jak tu zmínil někdo přede mnou. Ovšem pokud vám jde jen o výtečné uzené, tak bohatě postačí dřevěná bedna, pár metrů kamnářské roury na kouřovod a... celý příspěvek > |  | Olověnec Plumbago au., 21.9.2007 Určitě jde, já ho přes zimu dávám k oknu do předsíně, kde je tak kolem 15°C. |  |
 |
|
|
|