Příspěvky uživatele - 30.67

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pnoucí letnička na úpal, 6.6.2008
Zdravím vespolek, neměl byste někdo tip na pnoucí letničku, která snese úpal? Mám na jižní straně domu u zdi dřevěné treláže a nevím, co do nich. Asi tři roky už k nim dávám Povíjnici nachovou, ale v létě u té rozpálené zdi docela trpí, tak bych... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 29.5.2008
Nemůžu nijak posoudit, zda některé ze značek v tom testu "něco nezaplatily", protože o tom nemám absolutně žádné informace, ale myslím si, že i tak tam nemohou být uvedeny nedostatky, které by daný stroj skutečně neměl. To by byla imho nekalá soutěž... celý příspěvek >
Ta kladná reakce na křovinořez Oleo-mac výše je ode mně, zapomněl jsem se přihlásit. Honza Z.
Já můžu jenom potvrdit kvalitu toho křoviňáku Oleo-mac. Možná, že tahle značka nedělá přiliš dobré pily (jak tu často čítám v diskuzích), nicméně podle mojich zkušeností dělá výtečné křovinořezy a naopak značky prověřené v sortimentu pil (Stihl,... celý příspěvek >
Konopí, 10.5.2008
Koupíte si v lékárně bílou vazelínu (vaselinum album), asi by se dalo použít i sádlo či jiný tuk. Cca 0,25-0,5 kg vazelíny dáte do hrnce, nasypete přiměřeně sušeného konopí (50-200 gr. - podle "síly") a dolijete asi 3 litry vody. Pak to... celý příspěvek >
Chraňte včely, 4.5.2008
Až nebudou vůbec žádné, tak to dozajista všichni poznáme... Honza Z.
Formy na výrobu zámkové dlažby, 1.5.2008
Obávám se, že při domácí výrobě zámkové dlažby spláčete nad výdělkem... Dlažba se běžně vyrábí vibrolisováním a je prakticky nemožné připravit beton v potřebné kvalitě v domácích podmínkách.
Co patří a co ne do kompostu, 30.4.2008
Tak to jsme na tom podobně... já zase do kompostu čas od času zahrabu chcíplou slepici (mám je jen na vejce, nechávám je dožít) a kromě stehenních kostí po nich nezbyde nic. Kdyžtak ať mě někdo zkušenější opraví, ale myslím si, že to kompostu nijak... celý příspěvek >
olej SAE 30 nebo 15W-40, 19.4.2008
Pokud vím, tak SAE je jen jiná norma (americká?) pro posuzování kvality oleje. Podle mě by i na tom Shellu mělo být uvedeno, jaké třidě SAE to opovídá, zkuste prozkoumat obal...
Hnojůvka z kopřiv, 19.4.2008
Nebojte se, paní Marie, geopategenními zónami to určitě nebude, protože nic takového jednoduše neexistuje.
Konopí, 10.4.2008
Policie pravděpodobně nezasáhne sama od sebe, ale skoro s jistotou někdo podá udání a pak se tím prostě budou MUSET zabývat, přikazuje jim to zákon. Jinak to, že by se konopí případně rozšířilo po krajině bych já osobně viděl jedině pozitivně. Byl... celý příspěvek >
Konopí, 7.4.2008
Bohužel si myslím, že byste nápadu s pěstováním konopí pro okrasu ve finále asi dost litovala. I když vysadíte semena pouze technického konopí a ne ta, co jste dostala od známých, tak jsem na 98% přesvědčen, že Vás někdo udá a tím pádem to policie... celý příspěvek >
Jezírko pro psy, 29.3.2008
Dobrý den všem! Poradil by mi někdo, jaký materiál použít na stavbu okrasného/koupacího jezírka pro psy? Jde mi o zabránění protržení fólie psími drápy. Jezírko jako takové bych nejraději dělal normálně z fólie, ale nevím, jak zabranit jejímu... celý příspěvek >
udírna na zahradě, 21.9.2007
Pokud chcete udírnu esteticky na úrovni, tak z cihel a finančně bych to viděl min. na těch 10 tisíc, jak tu zmínil někdo přede mnou. Ovšem pokud vám jde jen o výtečné uzené, tak bohatě postačí dřevěná bedna, pár metrů kamnářské roury na kouřovod a... celý příspěvek >
Olověnec Plumbago au., 21.9.2007
Určitě jde, já ho přes zimu dávám k oknu do předsíně, kde je tak kolem 15°C.
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika