|
Příspěvky uživatele - 19.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Klobásy opět nakyslé, 19.3.2021 Dobrý den, všem moc děkuji za rady a tipy, pomohlo mi to vytvořit si lepší představu. A vidím, že je vícero způsobů a postupů k úspěšnému uzení, jen musím přijít na to, kde dělám chybu já. V tuto chvíli se utvrzuji se v tom, že za tím stojí ten... celý příspěvek > |  | Klobásy opět nakyslé, 17.3.2021 Dobrý den, děkuji za reakci (dalším dvěma pánům). Udírnu jsem vytopila asi hodinu dopředu na cca 80 stupňů. Klobásy jsem ale neprohřívala, jen jsem je tu hodinu měla při pokojové teplotě. Dřevo mám vyschlý čtyřletý buk bez kůry a bukové piliny.... celý příspěvek > |  |
|  | Klobásy opět nakyslé, 13.3.2021 Dobrý den, pořídila jsem si úplně stejnou udírnou a klobásky jsou úplně kyselé. Udila jsem 40-60 stupňů 9 hodin. Ve větší udírně rodičů se to nikdy nestalo. Už se vám prosím podařilo v této udírně správně uudit? Poradíte mi prosím? Udírna vypadá... celý příspěvek > |  | Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 2.8.2019  Dobrý den, pátrám po názvu odrůdy, kterou jsem zakoupila v balení od firmy Jural údajně jako Fairhaven. Moji „Fairhaven“ mám 6 let v 500 m n. m. na krasové půdě na jižním svahu u Brna a je úžasná, výborná, žlutomasá, velké kulaté, krásně sytě... celý příspěvek > |  | Tuhé vlákno v meruňce, 13.3.2019 Také se mi letos to stejné stalo na šestiletém Bergeronu a zároveň se objevila i šárka. Doufala jsem, že ta vlákna jsou suchem :-( |  | Halehaven a Fairhaven, 4.8.2016 U nás už Fairhaven obsypaný plody nabírajícími velikost najíždí zlehka do finále. Jsme za Brnem výška 500 m (kras) a této odrůdě se tu již pátým rokem výborně daří. Je pravda, že jsme sušší lokalita a tak zalévám (letos to ale není potřeba).... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|