 |
Příspěvky uživatele - 220.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uzení špeku, 14.1.2020 Ještě doplním k příspěvku výše ohledně výsledné měkkosti: nakládám na sucho, kuchyňskou solí, na 14 dní, udím v dřevěné udírně, topím olší, cca na 60 stupňů.
Děkuji
Zdeněk |  | Uzení špeku, 14.1.2020 Dobrý den.Chtěl bych poprosit o radu, chystám se nakládat a udit špek, jak docílit ve výsledku takové té měkkosti až mazlavosti?Už se mi to asi 2 krát povedlo, ale nevím přesně jak. Je to v naložení, nebo delším úzení? Předem děkuji za radu.
Zdeněk |  |
|  |
|
|
|