Příspěvky uživatele - 65.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí, 11.11.2009
A mohl by jste mi rict co je to "akce v Kauflandech?"Je to nekde v ceske republice? Jana (z F.)
Kysané zelí, 11.11.2009
No ono se rika, ze ve dvou jde vsechno lepe ale ja jsem na to bohuzel sama. Protoze to bude po prve co budu nakladat zeli, nebudu ho delat moc. Jde jenom o to ze bych to chtela zkusit, protoze to Alzaske zeli syce neni nejhorsi, ale ja mam stale ty... celý příspěvek >
Kysané zelí, 10.11.2009
Moc dekuji za odpoved. Jeste jednu otazku, da se koupit strouhadlo na zeli electricke protoze rucne to musi byt silena prace! Jana (z Francie)
Kysané zelí, 8.11.2009
dobry den take bych po prve rada zkusila  " kysele zeli" bohuzel presto ze jsem procetla vsechny diskuse stale nevim co je to " lak " a jak se vyrabi? Mohl by mi nekdo vysvetlit jestli jednou vse v zelnaku pekne naslapane... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika