Příspěvky uživatele - 18.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hayter heritage dc1640h, 12.6.2013
omlouvám se, popletl jsem to. Správný rozměr je AA 13 x 1855 tj. 71"
Za kolik prodat slivovici, 2.4.2013
Nemohu si pomoc, ale nejlepší slivivoce a pálenky jsou Agnes, mají všechno v Koscher kvalitě a je to opravdu super, v oblasti jsou fakt vyhlášení. 
Registrace při pořízení slepiček?, 1.3.2013
Píšou to v Plemenářském Zákoně. Jsem líný to hledat, ale můžete se spolehnout, že do 100 ks slepic není třeba žádná registrace.
Podestýlka, 27.2.2013
mirku 821 Vám je těžké něco vysvětlit jak se zdá. Tak polopatě. Piliny a hoblovačky nejsou vhodné do půdy (ani do kompostu tím pádem). Stará moudrost říká, že jsou kyselé, přesněji že to, co po shnití zbyde je kyselé. Prostě věřme moudrosti... celý příspěvek >
Vojtěška, 27.2.2013
To je podobné jako u kopřiv. Kopřivy vytrhané i s kořeny a usušené jsou pro králíky velkou pochoutkou. První do čeho se králíci pustí jsou kořínky (i se zbytky hlíny) a pak tvrdé stonky. Lístky dávala moje maminka ozobat slepicím a ty "klacky" pak... celý příspěvek >
Jateční váha a stáří, 27.2.2013
Takto to není správně položená otázka. Jde o výtěžnost. Ta se udává v % ze živé váhy. Zatímco obyčejná plemena mají výtěžnost kolem 50% a ještě k tomu údajně méně kvalitního masa, tak vyšlechtěná tzv. masná plemena kolem 55-60% a brojleři ve... celý příspěvek >
Vykrvení králíka, 26.2.2013
Děkuju Jardo, když jsem končil s chovem ještě nebyl internet a info jsem sháněl jen od starých dědků. (teď jsem dědek sám) Nakonec tak hrozný barbar nejsem. Děkuju.
Vykrvení králíka, 26.2.2013
Ahoj. Náhodou jsem našel tuto diskuzi a prosím o toto. Po mnoha letech obnovuju chov králíků a zjistil jsem, že existuje zabíječ - pružinová pistole. V popisu použití pistole se píše, že po usmrcení "prostřelením" mozku se vykrví obvyklým... celý příspěvek >
Název keře, 20.9.2012
Moc děkuji.
Název keře, 20.9.2012
A ještě by mě zajímalo, jestli se uchytí, když jsem ho dostala i s kořenovým balem. Díky
Název keře, 20.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostala jsem (asi) keř, ale nevím jak se jmenuje. Má sem tam trny, prý kvete. Mohl by mi někdo poradit z fotky jeho název? Moc děkuji.
Napojení bazénového potrubí na polypropylen, 17.6.2012
Zdravím, potřeboval bych napojit bazénové potrubí 50mm na svařované potrubí polyprylen 32mm, je to kvůli napojení na solární plachtu s oběhovým čerpadlem.  Prosím o radu jak správně napojit bazénové potrubí na PPR. Předem děkuji za... celý příspěvek >
Nenesou, 3.6.2012
Dobrý den, mám roční a dvouleté slepice které již měsíc mají nízkou snášku. Krmivo mají stále stejné(50%směs N1,50%obilné šroty + zelené krmivo). Prosím o radu ohledně snášky a krmiva.Děkuji Standa
Poraďte, jaký traktor pro sečení 2500m2?, 13.5.2012
Nebo Starjet-Challenge AJ 92-16
Potřebuji poradit: záhradní traktor, 22.4.2012
Zdravím, švagr si koupil loni na jaře traktrůrek Starjet Exclusive AJ 102-20 (P5), vybíral ho opravdu důkladně, takže kvalita tam je. Seče s ním cca stejnou plochu jako vy (3/4 hektaru) a nemůže si ho vynachválit, osobně jsem s nim sekal 2x a... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika