|
Hayter heritage dc1640h, 12.6.2013 omlouvám se, popletl jsem to. Správný rozměr je AA 13 x 1855 tj. 71"
|
|
Za kolik prodat slivovici, 2.4.2013 Nemohu si pomoc, ale nejlepší slivivoce a pálenky jsou Agnes, mají všechno v Koscher kvalitě a je to opravdu super, v oblasti jsou fakt vyhlášení.
|
|
|
|
Registrace při pořízení slepiček?, 1.3.2013 Píšou to v Plemenářském Zákoně.
Jsem líný to hledat, ale můžete se spolehnout, že do 100 ks slepic není třeba žádná registrace. |
|
Podestýlka, 27.2.2013 mirku 821
Vám je těžké něco vysvětlit jak se zdá. Tak polopatě. Piliny a hoblovačky nejsou vhodné do půdy (ani do kompostu tím pádem). Stará moudrost říká, že jsou kyselé, přesněji že to, co po shnití zbyde je kyselé. Prostě věřme moudrosti... celý příspěvek > |
|
Vojtěška, 27.2.2013 To je podobné jako u kopřiv. Kopřivy vytrhané i s kořeny a usušené jsou pro králíky velkou pochoutkou. První do čeho se králíci pustí jsou kořínky (i se zbytky hlíny) a pak tvrdé stonky. Lístky dávala moje maminka ozobat slepicím a ty "klacky" pak... celý příspěvek > |
|
Jateční váha a stáří, 27.2.2013 Takto to není správně položená otázka.
Jde o výtěžnost. Ta se udává v % ze živé váhy. Zatímco obyčejná plemena mají výtěžnost kolem 50% a ještě k tomu údajně méně kvalitního masa, tak vyšlechtěná tzv. masná plemena kolem 55-60% a brojleři ve... celý příspěvek > |
|
Vykrvení králíka, 26.2.2013 Děkuju Jardo, když jsem končil s chovem ještě nebyl internet a info jsem sháněl jen od starých dědků. (teď jsem dědek sám) Nakonec tak hrozný barbar nejsem. Děkuju. |
|
Vykrvení králíka, 26.2.2013 Ahoj. Náhodou jsem našel tuto diskuzi a prosím o toto.
Po mnoha letech obnovuju chov králíků a zjistil jsem, že existuje zabíječ - pružinová pistole. V popisu použití pistole se píše, že po usmrcení "prostřelením" mozku se vykrví obvyklým... celý příspěvek > |
|
Název keře, 20.9.2012 Moc děkuji. |
|
Název keře, 20.9.2012 A ještě by mě zajímalo, jestli se uchytí, když jsem ho dostala i s kořenovým balem. Díky |
|
|
|
Název keře, 20.9.2012 Dobrý den, dostala jsem (asi) keř, ale nevím jak se jmenuje. Má sem tam trny, prý kvete. Mohl by mi někdo poradit z fotky jeho název? Moc děkuji. |
|
Napojení bazénového potrubí na polypropylen, 17.6.2012 Zdravím,
potřeboval bych napojit bazénové potrubí 50mm na svařované potrubí polyprylen 32mm, je to kvůli napojení na solární plachtu s oběhovým čerpadlem.
Prosím o radu jak správně napojit bazénové potrubí na PPR.
Předem děkuji za... celý příspěvek > |
|
Nenesou, 3.6.2012 Dobrý den, mám roční a dvouleté slepice které již měsíc mají nízkou snášku.
Krmivo mají stále stejné(50%směs N1,50%obilné šroty + zelené krmivo).
Prosím o radu ohledně snášky a krmiva.Děkuji Standa |
|
Poraďte, jaký traktor pro sečení 2500m2?, 13.5.2012 Nebo Starjet-Challenge AJ 92-16
|
|
Potřebuji poradit: záhradní traktor, 22.4.2012 Zdravím,
švagr si koupil loni na jaře traktrůrek Starjet Exclusive AJ 102-20 (P5), vybíral ho opravdu důkladně, takže kvalita tam je.
Seče s ním cca stejnou plochu jako vy (3/4 hektaru) a nemůže si ho vynachválit, osobně jsem s nim sekal 2x a... celý příspěvek > |
|