Příspěvky uživatele - 176.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plevel pod plotem, 3.9.2010
Natáhni netkanou folii nasyp na ní kůru nebo kačírek v úrovni terénu aby nedocházelo k vyplavování.
Zavařování v mikrovlnné troubě, 16.6.2010
Chtěla bych zkusit zavařovat v mikrovlnné troubě, ale trochu z toho mám strach, abych ji nezničila. Můžete mi předat zkušenosti?
Stihnu ještě vypěstovat zavařovačky?, 16.6.2010
určitě to zkuste, v naší zahrádkářské kolonii skoro všichni sázejí znovu, ale pozor na slimáky, už čekají na nové mladé rostlinky.
Uskladnění slivovice v dub. sudu, 1.9.2009
Vínovice ať již z vína či matolin do sudu patří. Po bílém vínu je to ideál, ale sířením by se vínovice asi pokazila. Já mám vínovici v sudu novém bez síření 4roky a stále zraje k lepšímu. Při plnění do sudu byla ředěna na 48% a stále... celý příspěvek >
Květina na úpal, 21.6.2009
Tipla bych to na Hlazenec ohnivý.
Slimáci? Vím jak na ně, 26.5.2009
Zakopejte vaničku od másla na úroveň země a nalejte mu tam pivo dobré značky.Zlikvidoval jsem tak všechny slimáky ve skleníku.
neznámá rosltina, 15.7.2008
Potřebuji poradit, setkala jsem se s ní   a nevím zda se jedná o pokojovou roslinu, ale listy vypadají jako jahodové listy, květ je malý žlutý, a plod, tedy pokud je to plod) vypadá jako malá jahůdka - lesní ale rostoucí směrem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika