Příspěvky uživatele - 146.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody a květopas, 6.7.2010
Květopas - jeho samička klade vajíčka po jednom do poupěte a nakousne pokaždé stopku. Mezitím se larva, která vyžrala vnitřek květu, zakuklí a dospělý květopas posléze zaleze do úkrytu, odkud vylézá opět až na jaře. Ošetřujeme porost na počátku... celý příspěvek >
Křivý růst ořešáku, 6.7.2010
Je třeba, aby jste měl nabytý kůl, nebo trubku do výše 2 metrů. Přivážete ořech asi 15 cm pod ohybem a pak co 10 cm uvazujte. Pokud je to letošní část, tak se to dá vyrovnat. Nejvhodnější je nasříhaná dámská punčocha, stáhnout, ale neškrtit. Četnější... celý příspěvek >
Vápnění ořešáku, 6.7.2010
Ořech musí nejprve řádně zakořenit, pak teprve začne růst. Může se stát, že udělá jen pár listů. Občasná důkladná zálivka mu prospěje.  Nevím, do jaké zeminy jste ho sadila. Letos nehnojte, nebo použijte na podzim podzimní hnojení na... celý příspěvek >
Kdy zacne poprve plodit orech, 6.7.2010
Roubované sazenice jsou schopné ukázat oříšky i v příštím roce. Správně zasadit, ten rok ale nehnojit. Stromek musí nejprve narůst, aby mohl plodit. Při dobré péči máte za 2 roky třímetrový stromek. Druh? Podle toho, jaký by jste chtěla. Jsou ořechy... celý příspěvek >
Množení ořešáku, 6.7.2010
Semenáč bych nedoporučovala. Naroste obrovských rozměrů a začíná plodit i po více jak 10 letech. Mám koupené 3 roubovance, druhý rok po výsadbě už ukázaly oříšky. Měly by narůst do výše okolo 4 metrů. Druhý rok po výsadbě jsem zakrátila terminál,... celý příspěvek >
Řez ořešáku, 6.7.2010
Mladému ořechu po výsadbě se zapěstuje korunka, pak se už neřeže. Řežeme pouze v srpnu.
Ořešáky letos chřadnou?, 6.7.2010
Ořechy se řežou pouze v srpnu, kdy se rány lépe zacelují a strom ztratí nejméně mízy. Všechny uschlé větvě uřežte až do zdravého dřeva. Nezapomeňte řezné rány ošetřit. V době sucha občas řádně zalijte, vhodné je i teď pohnojit. Ořech bude... celý příspěvek >
Zakořeňování zálistků rajčat, 6.7.2010
Já to tak využívám už několik let na rozmnožování rajčat.Nedávám je ale do vody, sázím přímo na určené místo. Olámu přebytečné listí a zasadím. Denně zalévám. V tomto teple zakoření asi po týdnu.
Narušení kořenů - ořešáku, 6.7.2010
Kořeny většinou nezasahují dál, kde končí větve stromu. V tomto věku ale bývají kořeny dost rozrostlé. Bagrovala bych raději alespoň o 2m dál. Oplatilo by se při hloubení hlídat kořenový systém. Pejskovi by ořech neměl vadit. Výkaly od psa by... celý příspěvek >
Poraďte mi prosím někdo ohledně wistarie, 17.6.2010
zdravím,, mám jednu Wistárii neroubovanou z trhu od staré babičky taková malá, tak jsem si říkala, že bude jako okrasa bez květu.Koupila jsem si bílou u zahradníka drahou a doufala že pokvete.Ten malý výhonek od babičky mi kvete a ta velká drahá... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika