Příspěvky uživatele - 209.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 28.5.2015
po loňském fiasku, jsem kopil ta německá semena - Phantasia a Philovita.Teď už nasazeny ve skleníku i se svými klony.Použil jsem Polyversum, kdy se kořeny namáčí v roztoku před finální výsadbou a to i na jiné - klasické odrůdy, jež jsou volně ven.Tak... celý příspěvek >
Proč mi nechytají víčka?, 12.7.2012
Můžu se zeptat, kde jste sehnal tu podložku? Mám taky ty spony, ale taky mi to pod nima nechytá.Byly na ty spony kdysi víčka na opakované použití. Byly tam dokonce i kolonky na poznačení kolikrát bylo víčko použité. Mám ještě ta víčka a ta... celý příspěvek >
Proč mi nechytají víčka?, 11.7.2012
Nemáte pravdu, že jsou víček Omnia plné prodejny. Jsou to víčka z Polska!!! Výrobce NOVA - Lovech. Podívejte se na etiketu! Všechno dobré české zkončilo a máme všechno jenom dovoz. Mají užší rantl a proto nechytají.
Proč mi nechytají víčka?, 8.7.2012
Chtěla bych poradit proč mi nechytají víčka. Dělám to léta stejně, ale už loni jsem měla ten samý problém. Letos znovu. Jsem z toho nešťastná. Stará víčka i 10 let a víckrát použitá mi chytnou a nová ne. Je to určitě vadou víček. Omnia se už asi... celý příspěvek >
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 2.3.2011
Dobrý den píšete, že máte bubnovou sekačku ta je originál nebo dělaná? děkuji zdenek
Opadavani poupat, 29.12.2010
Dobrý den, pestuji phalenopsis, vyrostly jim nove stvoly, zacaly se tvorit poupata, ale postupne mi usychaji, vubec nevim cim to je... rosim, v pokoji je celekem stala teplota kolem 20stupnu, zalevam tak ze kytku na chvili ponorim do vody at napije... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac 947, 25.3.2010
Pilu OM 947 mam 6 let cca 300 hod. Dřevo od dubu až po odkory z pily (více méně všehochuť) Při delší zátěži se pila dost přehřívá a tady nastal problém, došlo k zadření pístu. Po rozebrání jsem zjistil dost velký nedostatek této pily (přes... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika