|
Příspěvky uživatele - 156.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vřetenová ruční sekačka, 24.7.2013 Ahoj zahradníci,
založila jsem si trávník a blíží se doba prvního sečení. Je to malá plocha, cca 80 m2, rovinný terén. Přemýšlím o vřetenové ruční sekačce (záběr 40mm vč. sběrného koše), máte někdo zkušenosti? Budu ráda za všechny vaše postřehy,... celý příspěvek > |  | Řízkování muškátů, 7.5.2013 Jardo, díky moc! Zkusím to a uvidíme :) |  |
|  | Řízkování muškátů, 7.5.2013 Hezký den všem zahradníkům,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenosti s množením muškátů řízkováním tak, že dáte řízky zakořenit do vody a až poté sázíte...
A ještě jeden dotaz, když si zakořeněný řízek zasadím, bude ještě letos kvést,... celý příspěvek > |  | Sloupcovitá jabloň, 3.5.2012 Hezký den,
na podzim jsem vysadila sloupcovitou jabloň a teď mi k mému milému překvapení krásně kvete. Je tak 50cm vysoká, ale mám problém, vypadá to, že jí umrzla horní špička, tak cca 5 cm, co s tím? Někde jsem četla, že terminál se nesmí... celý příspěvek > |  | Zavaření pálivých papriček, 26.7.2011 Dobrý den, nemáte recept na zavaření pálivých papriček? Nějaký osvědčený... děkuji moc! Eva |  | Už kvetou kaktusy, 17.6.2011 Teda pane Jančo,
s Vámi já se rovnat nemůžu, já mám pidi sbírku, jsem začátečník. Mě kvést terpve začínají, doufám, že letos pokvete většina mé sbírečky :). Máte je všechny nádherné a zdravé, jen tiše závidím!!!
Hezký den Eva |  | Už kvetou kaktusy, 16.6.2011  další... |  | Už kvetou kaktusy, 16.6.2011  detail |  | Už kvetou kaktusy, 16.6.2011  Už vám začínají kvést? Přidejte foto! :)
Hezký den Eva |  | Jarní výsadba malin, 18.5.2011 Děkuji za odpovědi, zkusím to a budu doufat :). Byla by to věčná škoda, kdyby se neujaly!
Hezký den Eva |  |
|  | Jarní výsadba malin, 17.5.2011 Dobrý den, prosím můžu vysadit maliník i teď z jara? Přežije? Dostala jsem od kolegy a je mi ho líto vyhodit! Je mi jasné, že plodit tento rok nebude, ale jde mi o to, jestli vůbec přežije...
děkuji za vaše odpovědi!!! Eva |  | Maliník a Ostružiník, 16.5.2011 Hezký den,
moc vás všechny prosím o radu. Začínám s pěstování malin a ostružin a vůbec netuším, kdy je správně vysadit, zda potřebují oporu a čim a kdy přihnojovat? Taky by mě zajímalo, jestli když je zasadím k zídce se sousedem, zda prorostou i k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|