|
Příspěvky uživatele - 181.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká kvetoucí trvalka do severovýchodního pokoje?, 19.2.2015 Begónie královská, případně africká kopřiva, ta je ozdobná barevným listem. Anebo jako já- ve stinném koutě váza s filodendronem/voskovkou jen ve vodě a do toho kvalitní umělé kvítky ze švédského obchodu s nábytkem... Fakt to vypadá dobře ,... celý příspěvek > |  | Váš recept na vyprošťovák, 1.1.2015 Gulášová polívka z pytlíku a dlouhá procházka. A v případě těžké nevolnosti zavodnit tělo sladko-slano-kyselým nápojem (asi jako zálivka na salát). Chuť je docela dobrá. |  |
|  | Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 30.12.2014  Přikládám starší obrázek mé zřejmě umírající favoritky. Pokusím se ji nařízkovat, jak píšete, Lído, za to nic nedám. Jen jestli ještě obrazí. Letos měla jen pár slabých výhonů. Ale přesto kvetla jako vždy až do mrazů. Pro jistotu budu hledat hotovou... celý příspěvek > |  | Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 29.12.2014 Ach, ach, jsem v tomto směru dosud nepolíbená, rouby, očka, řízky . A taky se to musí cpát do ledničky, že? Pro Ferdu- svraskalá je pěkná, ale to bych za ní svraskla taky, páč bych brzy ani okno neotevřela. Ale dobře, potřebuju bez ohledu na barvu... celý příspěvek > |  | Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 29.12.2014 No jo, zaměstnává mě štěně :-) Pana Hrušku mám nejblíž, to je fakt. Taky je nová prodejna přímo v Kolíně-Jašovi, nebo Parkon v Libici a něco je v Dobrém Poli, možná Obi... Starkl nevím...? Našla jsem taky Obchod s růžemi v Přerově nad Labem. Spíš mě... celý příspěvek > |  | Kde koupím kvalitní růže na kolínsku?, 28.12.2014 Zdravím všechny a můj dotaz je v titulku. Prosím o tipy. Chci osázet předzahrádku a ráda bych koupila odolné růže, o které se budu starat jen občas. Tedy až dospějí samozřejmě. Díky za odpovědi. |  | Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?, 14.12.2014 Omlouvám se za předchozí anonymitu, nebyla jsem přihlášená. Uvidím, zda se ještě někdo připojí se svými postřehy... Ten devil není překlep, že?
|  | Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?, 13.12.2014 To, co navrhujete, Tondo, máme, díky. Plyšáka ve tvaru přiblblého žlutého kuřete (kupodivu s ním jen cloumá a netrhá), přetahovací soustavu hadrů, pískací blbosti, na ven do zahrady syrové kosti k ohlodávání, míčky na aport, kousací dřevo,... celý příspěvek > |  | Interaktivní hračky pro psy: kdo vyzkoušel?, 13.12.2014 Pozdrav všem! Máme nově půlročního psa, je velmi, ale welmi aktivní a po večerech dost prudí. I optala jsem se na cvičišti, co s tím. Instruktorka pravila kupte interaktivní hračku.Tak jsem naběhla nai nternet a zjistila, že jsou jich kvanta. Nejvíc... celý příspěvek > |  | Typ vody na vaření a do nápojů, 31.8.2014 Vyslechla jsem zajímavý názor, že tvrdá voda ovlivňuje nejen vzhled a chuť čaje, ale i kávu a kvalitu masových vývarů, takže polévky a omáčky se špatně dochucují. Máte v tomto směru nějaké zkušenosti? |  |
|  | Mlékomat a podobně, 17.8.2014 Já je jednou dostala a s chutí si je dala do kávy. Bylo to báječné. |  | Mlékomat a podobně, 17.8.2014 Kozí mléko je jistě skvělé, ale zadarmo by nebylo. Koza potřebuje jíst i v zimě, což by u nás byl problém. |  | Mlékomat a podobně, 15.8.2014 Ahoj všem, poraďte: ráda bych kupovala čerstvé mléko buď v mlékomatu nebo přímo ze statku. Bydlím mezi Kolínem a Českým Brodem. Máte nějaký tip, kam pro mléko zajet? Díky všem. |  | Nepravidelné močení, 18.7.2014 Ještě jednou díky za reakce. Naše kočka je kastrovaná, krmím ji střídavě granulemi pro kastráty a syrovou stravou. Používání WC už je v pořádku. Dohodly jsme se, kočka a já, kde bude WC stát a jak bude vypadat...:-) Taky se vysvětlilo, proč... celý příspěvek > |  | Co jsem to vlastně koupila?, 17.7.2014 Anoano, začátek jsem přepískla, už je doma a nezbývá než čekat, zda přežije. Jestli jo, zas ji vyfotím a ukážu. |  |
 |
|
|
|