|
Příspěvky uživatele - 148.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mišpule, 26.8.2007 Pane, při vší úctě nemohu. Já jsem dostal pár stromků od pana profesora v domovské alma mather a slíbil jsem že ani na mučidlech... Ale rouby Vám dám. Stačí říct a až pojedu na Dlouhé Stráně hodím Vám je domů. |  | Je možné zaměnit rašelinu za hrabanku z lesa?, 26.8.2007 Ale jo, jde to. Jen si dejte pozor, co tam kdo nasypal. Často je pod listím suť ze staveb. To pak není hrabanka, ale vápnění. |  |
|  | Dá sa teraz presadiť lipa?, 26.8.2007 Deto, ale zalévat, zalévat, zalévat a nehnojit. Spálí to kořínky. |  | Chlazení piva, 21.8.2007 Kolegové opilci/pivaři, jste mimo a ani o tom nevíte. Kupte si ve výprodeji nebo si slepte něco na způsob automobilové chladničky na 12V. Udělejte si dva hady z Cu trubky tak, aby vlezli vedle sebe do té chladničky a aby dovnitř vzniklých spirál... celý příspěvek > |  | Mišpule, 19.8.2007 No, já mám několik mišpulí v sadu. Stromky jsou pět let na místě a plodí docela slušně. S mrazem problémy nemám. Jen bych chtěl vědět, jestli někde není receptář na co všechno se dají použít. Stejně tak mám kdoule a rakytníky a i jiné... celý příspěvek > |  | Jakou strunu pro křovinořez?, 15.8.2007 Dejte si pozor na struny, které jsou na omak mastné. Často jsou v různých železářstvích na metry. Takováto struna se v cívce slepí a přestane se vysouvat. Já jsem si koupil třicet metrů a po třetím pokusu jsem to mrsknul do popelnice. Jinak bez... celý příspěvek > |  | Křen, 10.8.2007 Nejlepší je prý ze hřbitova, ale nezkoušel jsem to. Mimochodem, když už se bavíme o takové kravině: Má křen odrůdy? Díky Pavel |  | Výsadba ovocných stromků do jetele a trávy, 29.7.2007 Ten fígl s hadicí je prima věc. Já tak přesazuji i poměrně vzrostlé stromky a hadici dávám tzv. "husí krk" o průměru 32mm. Jen nesmíte zapomenout zalévat. Navíc, pokud má stromek slabší kořenový systém, je poměrně nebezpečné mu přímo mezi kořeny lít... celý příspěvek > |  | letní řez, 29.7.2007 Vždy jsem měl za to, že je třeba držet lajnu podle toho, na jakém dřevě odrůda plodí. Při řezu pak dávat pozor na délku, směr a sklon výhonu. Obecně jsem se učil, že čím svislejší, tím víc "na dřevo" a čím vodorovnější "tím víc na jabka". Je to... celý příspěvek > |  | Praskání jader broskví před dozráním, 14.7.2007 No, teda nevím, ale mám pozemek s poměrně velkým převýšením po úhlopříčce. Navíc dole je mrazová kotlina. Takže broskvoně mohu mít pouze v horním rohu. Tam svítí slunce cca od 10:00 do večera. Co muhu udělat proti praskání jader. Zalévám, stříkám,... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|