 |
Příspěvky uživatele - 110.93
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sušená rajčata v oleji, 20.6.2016 Připravuji sušená rajčata 6 hodin při 90 °C.
|  | Kysané zelí, 23.8.2015 My zelí zatěžujeme, aby bylo potopené. |  |
|  | Zavařovaní - sterilace v myčce, 23.8.2015 Sklenice je při zavařování zavíčkovaná, tak by se sůl neměla dostat dovnitř. |  | Rybízová štáva - postup, 23.8.2015 My tam nedáváme nic, prostě šťávu během pár dní vypijeme. |  | Strouhání zázvoru, 23.8.2015 Tak zrovna v restauraci by mohl zásobičku celkem využít ;-) |  | Bílý ocet - dostupnost, 23.8.2015 Tak tohle mne čeká také. |  | Výroba šťávy nebo sirupu na odšťavňovacím hrnci, 23.8.2015 My pijeme šťávu připravovanou z ovoce, letos byla výborná z rybízu. Oslazenou maximálně trochou třtinového cukru. Jen má tu nevýhodu, že se musí rychle zkonzumovat, to ale ve vedrech není až takový problém. Na Kubě to dělají také tak, jako sladidlo... celý příspěvek > |  |
|
|
|