|
Příspěvky uživatele - 54.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nechutenství u koz, 16.1.2015 Potmě nejsou a vodu mají. Vážně nevim. Mám je dva roky a takto divně se ještě nechovaly.
|  | Nechutenství u koz, 16.1.2015 Dobrý den, poradí mi někdo? Mám 2 kozy hnědé poslední dobou špatně žerou už nevím co bych jim dala do všeho ďobnou, jsou dost hubený.dostávají seno, mrkev, jabka, ječmen, suchej chleba, zkoušela jsem i granulovanou vojtěžku a nic, taky dostávají... celý příspěvek > |  |
|  | Placenta, 17.3.2014 Co dělat když po porodu nechce odejít placenta? |  | Krev v mléce, 12.7.2013 díky za radu, koza porodila jedno kozle a to saje pořád jen z jedné strany, tak tu druhou vždy trochu oddojíme, aby nedostala zánět |  | Výroba šťávy nebo sirupu na odšťavňovacím hrnci, 21.6.2012 nemám zkušenosti s pařením ovoce, dostal jsem hrnec výroba NDR, ale bez českého návodu, nemáte jej někdo, mohl (a) by jste to poslat mailem. frymila@seznam.cz |  |
|
|
|