Příspěvky uživatele - 5.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
udírna, 12.7.2008
Dobrý den, použít šamotové cihly na vlastní udírnu mi připadá jako plýtvání, je dobré je použít na topeniště, ale na vlastní těleso udírny je to naprosto zbytečné anžto tam není takový žár... využil bych je raději na stavbu grilu a udírnu bych udělal... celý příspěvek >
jaké stromky ke zdi, 31.1.2008
Taky mám ten dojem:... kdybych to býval byl věděl, tak bych  sem býval  byl nechodil..., nelíbí se mi, že někdo dokáže na  položený dotaz, odpovědět stylem, že někdo nepoužívá mozek a zbytek jsou počítačoví negramoti.
výsadba tůjí, 31.1.2008
živý plot, 1.10.2007
Dobrý den, potřebovala bych poradit koupila jsem modré cypřiše na živý plot, jak daleko mají být od sebe a potřebují nějakou zvláštní péči??? Děkuji za odpověď.
dvě staré (asi) neznamé odrudy - mistně jim říkáme bělky a třešňo-višně , 20.5.2007
ma někdo potuchy, o jake dvě odrudy se muže jednat? Popis 1: třešně, říkáme jim bělky. Plod kulovity, žlutý, může mít světle červené jemné žíhání. Zralá v červenci. Menší, sladka, šťavnatá, až vodnatá. Ve zralosti je velice měkká... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika