 |
Příspěvky uživatele - 217.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cider, 14.8.2014 Dalším problémem u bodu 2. bude povaha moštu. Jako rozkvašený jablečný burčák bude obsahovat spoustu kalů a po zničení kvasinek ohřevem, schválně se vyhýbám už výrazům jako pasterizace, sterilizace a zavaření, ať se netaháme za slovíčka, to nebude... celý příspěvek > |  | Cider, 13.8.2014 Aby se vyrobil pravý Cider, existuje myslím v domácích podmínkách jen jeden použitelný postup.
Myslím Cider s obsahem alkoholu kolem 5%̌, příjemným zbytkovým cukrem a hlavně čirý!!!
Tedy ne úplně prokvašený, kyselý a trpký mošt, ale ani... celý příspěvek > |  |
|  |
|
|
|