|
Příspěvky uživatele - 168.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 28.1.2018 Je to opravdu tak, lanko nedovře sytičovou klapku ani v krajní poloze. Při dotlačení klapky do zavřené polohy motor naskočí. Celé je to takové čínsky odfláknuté. Ve Vari se moc nepředvedli.
Děkuji za rady, už to nějak dobastlím. |  | Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 27.1.2018 Mě to nestartuje ani na 30 zatáhnutí. Podívám se, co dělá sytičová klapka a zkusím přenastavit. |  |
|  | Honda GCV 160 studený nejde nastartovat, 27.1.2018 Zdravím,
u sekačky Vari 590H s motorem Honda GCV 160 se objevil problém po opravě v servisu (nepravidelný chod, vyčištění karburátoru). Problém je, že sekačka přestala startovat. Když chci nastartovat, musím cmrndnout trochu benzinu do sání,... celý příspěvek > |  | Cider, 13.8.2014 Ako sa vyrába cider
|  | Kamčatská borůvka - proč se jí nedaří?, 15.6.2014 Rostlinu mám 3. rokem. Přes dodržení doporučení na etiketě (stanoviště, půda,...) se nedařilo. Měla jsem obavy, že rostlina zahyne (ač i dle následně nastudovaných inf. bmělo být vše v pořádku). Nevydržela jsem, loni na podzim jsem ji přesadila na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|