Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarný strih marhule s extrémne dlhými konármi, 5.3.2023
Takové přírustky to opravdu vypadá i na masivní listovou výživu. ;-) Ono problém je v tom, že když ji nyní moc ořežete, připravíte ji o moc zásobních látek...
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 5.3.2023
Idared vydrží pohledově pěkné někdy i do příští sklizně. Ovšem letos jablka mají nějaký jiný odstín než v minulosti a obávám se, že koncem března už bude z valné většiny ponich. Nechám se překvapit s Anderou. Nejedna zkušenost nejen z pěstování, ale... celý příspěvek >
Papriky 2023, 4.3.2023
Já je letos nepěstuju, protože ve skleníku nebude místo a venku do nich nejdu. Ohledně toho špatného klíčení a vzcházení, pokud to není starým semenem, zkuste ze začátku pěstovat ve skelné vatě. Není to můj nápad, jeden vinař v ní zakořenuje řízky.... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.3.2023
Pane Petře, jak jsem si v minulosti všiml, ohledně Admirálu jsou zde někdy zajímavé i protichůdné diskuse, ale měl jsem ho možnost koupit. Popsaná náchylnost k hořké pihovitosti tomu úmyslu ale učinila konec. Nemám iluze o potřebě ošetřovat proti... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.3.2023
Já už mám nakoupeno od podzimu. Pomalu se musí počítat s tím, že několik desetiletí stará Idared už nebude kvalitou to co v minulosti. Hledal jsem tedy jabloně které vydrží ve sklepě aspon do meruněk a koupil Anderu a Braeburn. Lesot na jaře příjdou... celý příspěvek >
Jaké zahradní nůžky?, 3.3.2023
Jen pro zajímavost jedná se o zavírací nůž od firmy S. Kunde a Sohn Dresden značení čepele P 131/101/2 cm. Podle vyprávění bude minimálně 100 let starý a obě zavírací čepele drží jako nové. Jeden ten Mikov je taky zavírací, a na to že jsem s ním nic... celý příspěvek >
Jaké zahradní nůžky?, 3.3.2023
Já mám dva roubovací nože Mikov z porevoluční výroby a jsou to taková kopyta, že je nepoužívám a ani je nedokážu dobře nabrousit, ptože jsou pravděpodobně dobře kalené. Starý roubovák s očkovacím dohromady na brusném kamenu přejetý je za chvíli téměř... celý příspěvek >
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 3.3.2023
Já se díval po tom největším mrazu, jinak nebyly ty mrazy tak silné jak bylo předpovídáno, ale na víkend znovu má přijít zima, prý...
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 2.3.2023
Já si pár pupenů před pár dny donesl domů a pak je louskal pod lupou a plůdky krásně zelené. Uvidíme jak to dopadne po mrazové vlně tohodo týdne.
Jaké zahradní nůžky?, 2.3.2023
Každému vyhovuje něco jiného. Z nožem se chodilo hlavně do vinohradů, pokud já vím. A před nedávnem byla v Bzenci soutěž v řezu a všichni které jsem viděl používali ke stříhání nůžky... Nůž používám jen tehdy, když potřebuju opravit to, co nůžky... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 2.3.2023
Já nemám "skleník" úplně uzavřen. Konstrukce foliovníku je vyztužená a jsou na ni položené pásy odpadového leksanu z výroby o délce 6 m a šířce nevím nyní přesně něco kolem 25 cm. Není to zalištované takže mezi každým spojem protahuje i když jsou... celý příspěvek >
Jaké zahradní nůžky?, 2.3.2023
Takové které mají dva ostré břity.
Rajčata 2023, 2.3.2023
Tak nevím jestli je tam dám, protože na slunci je na zahradě taky přes 30. Skleník můžu sastínit, ale na teploty to nemá zase takový vliv. Bohužel když jakýkoli skleník rozeberete, je náchylný proti větru, když se vám dostane až pod střechu.
Rajčata 2023, 2.3.2023
Otázkou také je, kdo by vám vyměřil tu vaši část střechy. Pokud by se to mělo dít podle toho, co při digitalizaci pozemků nastínili její pracovníci, asi je to neřešitelný problém, (pokud mluvili pravdu, o čemž v několika případech sice pochybuju).... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 1.3.2023
Třeba pro fotografování jsou podobné věci velmi rušivé. A zrovna dnes už je u nás zase tolik světelného smogu na tu meziplanetární podívanou... Když jsem si párkrát v zahradě osvětlil rozhledničku tak jako to dělají na mnoha památkách. Stěžoval si... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika