Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 13.3.2023
Verneovky si také rád přečtu, i když je to všechno jenom fikce. Velká raná snad vykvete koncem měsíce, pokud budou teploty tak jako před pár dny plus 15 ve stínu...
Rajská jablíčka 2023, 13.3.2023
...a to tvrdé ý je tam záměrně, jako natvrdlost.
Pane P.P., vy jste horší než ta doktorka přes hubnutí a zdravé jídlo, která má pořad v televizi. Tuhle jedné paní vyházela údajně všechny zavařeniny třešní, že když třešen kousek čouhá nad roztok ve sklenici, není sterilovaná. :-D A takový lidi... celý příspěvek >
Výsev neúspěchy, 13.3.2023
Majoránka neklíčí. Podle info na obalu by semeno být staré nemělo, ale pokus o druhý letošní výsev a opět nulové výsledky. Semena namočena před výsevem 24 h, klíčení v nejteplejším místě co můžu zajistit, klíčení na světle i lehce přihrnuté zeminou a... celý příspěvek >
Já zklamán nejsem a díky za info, protože zde ještě starý účet mám, ale už se do něj nedostanu a vím že to tehdy šlo.
Pane Milane, budu se zde muset zaregistrovat, pokud se mi to zdaří, a poslat vám to jako soukromou zprávu. Chodí sem číst vegetariani z naší vesnice a já nechci aby to pak použili pro svoji pizzerku...
Rajská jablíčka 2023, 12.3.2023
Právě že celá ne a o to je to udivující, že vydrží v pevném stavu tak dlouho. Co je to za odrůdu nevím. Našel jsem semenáček rajčete v navážce, bylo mi ho líto a tak jsem ho přesadil na zahradu. Z plodů vybral semena a tak to začalo...
V dobách toho pěstování za školních let to pocitové štěstí a dobrý pocit z povedené realizace byl. Ale čím byl člověk starší tak se už pěstovalo pro obživu, hlavně teda vlastní rodiny a když jsem se pak pustil do sadaření byl tam cíl i výdělečný.... celý příspěvek >
U rajčat dusičnany opravdu moc nehrozí. Dodávat kompost rajčatům pěstovaným v nádobě u okna si nedovedu představit, ale třeba by to šlo nějak vykoumat. Já rajčata za oknem pěstoval když jsem ještě chodil do školy, stejně tak jsem vyséval pecičky z... celý příspěvek >
Rajská jablíčka 2023, 11.3.2023
Včera byla otevřena poslení pokusná sklenice zavařeniny rajčat po 4 letech. :-D Slupka mi nechutnala, tu jsem musel stáhnout, ale rajčata pevná, udělal jsem nálev na salát, čerstvou cibulku do toho a super.
Nejde o peníze za hnojiva, ale že to bez těch hnojiv nejde...
Moc pěkné, jen škoda že podobné pěstování je hodně o hnojivech...
Jaké zahradní nůžky?, 11.3.2023
Tak to je uctyhodné 800 m2, já toho naryl celkem dost, ale na takovou plochu bych si pozval kamaráda s traktůrkem, pokud bych neměl vlastní. Tyhle debaty o nůžkách mohou být užitečné z pohledu jejich trvanlivosti. Ovšem diskutovat o tom s někým, kdo... celý příspěvek >
Jaké zahradní nůžky?, 11.3.2023
Třeba to byl nalezený recept po restituci ve 45, kdyby tehdy všechny starousedlíky vyhnali s kufrem v ruce, byla by to pro vinařství velká rána. Protože ti co tam přišli o tom nic nevěděli.
Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023
A proto asi někteří zahrádkáři už používají odlamovací nože, protože nejsme řezníci s ocilkou v ruce. Mi ale ani tyto nevyhovují, jsem zvyklý na ten Kunde z Dresden.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika