Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2023, 19.3.2023
U mě to přeroubování bylo spíš otázkou, aby se mi do toho vůbec chtělo... V těch místech ho vytrhávat nechci, protože by se tam kvůli výskytu hryzce nemuselo nic mladého ujmout. Takže dělá takový obranný val proti podzemním nájezdníkům... V... celý příspěvek >
Haci Haliloglu, 19.3.2023
Třeba taky s novým klonem šárky...
Haci Haliloglu, 19.3.2023
Na sušení jsem zkoušel taky třeba Goldrich, kvůli ne moc štavnaté dužině, ale je to už hodně let, výsledek se hodil na přídavek do čaje místo citronu. Je to jako se švestkama do koláče, je mnoho odrůd, ale málo z nich nejsou pak jako štovík. I když... celý příspěvek >
Meruňky 2023, 19.3.2023
Příznaky na peckách a špatná kvalita plodů u obou, nedá se to jíst, tak jak se nadala jíst ani některá domácí švestka, šárka má různé kmeny to je fakt. U nás nikdo nekácí a netrhá ani souše, pak je to plné různé havěti, která škodí i jinde. Mám tam... celý příspěvek >
Haci Haliloglu, 18.3.2023
Pan Jano tu o ni psal už v roce 2016 že je s ní spokojen.
Meruňky 2023, 18.3.2023
Bílé čepičky bylo možno vidět na Hargrand, která šla dnes ven i s kořenem (šárka) Gloldrich stáří 12 let, po ořezávce před přeštěpováním zatím nekvete, má taky šárku.
Réva 2022, 18.3.2023
Sazenice už mám zaškolkované a musím říct, že mají nejpěknější kořeny, jaké jsem kdy měl. V 7 hod. ráno depo Kroměřiž a po 10 hod. dodávka do domu. Na trvalé stanoviště půjdou s velkou pravděpodobností až příští rok na jaře. Přeci jenom si je raději... celý příspěvek >
Doba očkování, 18.3.2023
A čeho?
Réva 2022, 18.3.2023
Už netrpělivě vyhlížím sazenice révy, které mám dnes obdržet. Z depa Pardubice za včerejší den stihl balík dorazit do třídícího centra v Brně a odtud už míří k dodací poště. Je to cvrkot, když vezmu v úvahu, že mně včera v 15:04 hod přišla... celý příspěvek >
Česká rajčata 2017, 17.3.2023
Zajímavé, aspon vidím jak málo odrůd rajčat znám...
Meruňky 2023, 17.3.2023
Prolectus se ještě dal koupit ale už jen s registrací na plísen šedou, ale nejsem si jist... A levný tuším taky nebyl, už si to nepamatuju...
Asi vápno v zemi - výsadba stromku, 17.3.2023
Fakt nevím jak vám poradit, pokud s ním nemáte vlastní zkušenost. Snad rozmíchat ve vodě a zkusit nalíčit kousek zdi... A nebo zajedte do stavebnin.
Asi vápno v zemi - výsadba stromku, 17.3.2023
V případě že je to vápno, bude dobře odležené. Já osobně bych vytěžil všechno co půjde, rozmělnil to a použil to na přihnojení po celém pozemku.
Výsev neúspěchy, 17.3.2023
Z ciziny poslaná nejsou a co je mám v té krabičce na ubrousku, vyschnout to taky nemohlo, v substrátu byly zase v igelitovém sáčku. Stalo se mi to třeba i s okrasnými rostlinami, že nevylezlo vůbec nic. Ale třeba u citronové trávy už v návodech je... celý příspěvek >
Asi vápno v zemi - výsadba stromku, 16.3.2023
Pokud se jedná o zasypanou karbovnu, tak to pro výsadbu nebude dobré místo. Pokud je to kaolin, budete moct dělat porcelán. Jestli je to váš pozemek, měl byste sám nejlépe znát jeho historii toho co kde bylo vyhozeno...
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika