Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 4.4.2023
Pane Milane, já vás uklidním, teplotu půdy jsem párkrát měřil před výsadbou česneku, a pamatuju si, že děda když rychlil pár kopců brambor na zahradě tak taky měřil. Ale pokud toho máte víc nebylo možné se tímhle zatěžovat, protože se muselo zasadit... celý příspěvek >
Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 4.4.2023
Ohledně teleskopických násad asi tolik. Mám ji neznačkovou k ručnímu postřikovači a přívod kapaliny k trysce je od spouště vyřešen plastovou hadičkou v jednom kuse bez mezispojů. Nosná trubková násada se skládá ze tří dílů a neslouží pro přívod, ale... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 4.4.2023
Ve článku z předešlých let bylo psáno, že dávají 30 ohnů na 1 ha. Nyní je psano 60 ohnů na 4 ha. No nevím, snad jim to pomůže. V každém případě se ve Spanělsku mohou radovat každý rok, protože lidi jejich merunky u nás kupují a jsou na trhů dříve než... celý příspěvek >
V mojí dolině na Zlínsku to při předcházejícím mrazu krátkodobě skočilo v koruně na - 7, ale je zajímavé, že všechny květy Madarky a nebo VP to nezlikvidovalo. Nepoužil jsem žádný Champion letos vůbec, protože loni to stálo 500 Kč... A ani jsem tam... celý příspěvek >
Zlínsko kvetlo naplno už před týdnem u některých odrůd. Já včera zkusil prověřit buchlovickou taktiku ohřívání sadů jen v malém na zahradě u domu. Místo dvou až tří ohníků které bych normálně zapálil jsem to přepočítal z jejich plochy a umístil do... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 3.4.2023
Je škoda, že nemohu používat klávesu PrtScr, protože by se mi nádherně rozrostla kolekce hejtýřů. Ve fotoaparátu se mi nechce zabírat místo na kartě, to je rezervované pro dámu, která ráda parkuje před našim domem v autě s neprůhlednými okny v... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 2.4.2023
On je problém v tom, nebo aspon tak to bylo psané, že jednou z podmínek pro příznivý vývoj moniliového úžehu v květu je pokles teplot pod 12C.
Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023
řeknu vám to co bych řekl všem těm kokotěnkům, kteří by náhodou táhli kolem, a přímo mě oslovili nějakým remcem, ne jen výkřikem do tmy, bud podejte oznamení na nějakou instituci za nějakou činnost a nebo si mojí osoby nevšímejte... to je moje... celý příspěvek >
Jakou odrůdu nektarinky, 22.3.2023
Já byl velmi spokojen s nektarinkou Maria Aurelia kvalitou konzumu i odolností k hnití. Bohužel do doby než chytla šárku. Přeštěpovával jsem si ji a pěstoval i semenáč. Pokud u vás šárka tak neřádí, doporučuji.
Broušení zahradních nůžek, 22.3.2023
Tak až potáhnou Turci do Vídně, dejte vědět, podívám se z okna.
Meruňky 2023, 22.3.2023
Dnes začala kvést jedna větev Madarky na chráněném stanovišti, ale zatím není vidět žádné včely a vůbec nic.
Broskve 2023, 22.3.2023
Pane Milane, co se loni vyprávělo, mnozí merunkáři honičku neměli, a ani na toto téma nebylo moc Youtubek, tam kam se chodím dívat. I když jak tak některé pěstitele sleduju, jejich kanál lonskou sklizen otevřeně nepropagoval, ale čistě náhodou jsem... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 21.3.2023
Pane 17.244, a jak vám Topaz plodí? Já ho mám zaroubovanou jen jednu větev, stejně tak jako jednu větev Rubinole. Ovšem je tam vždy jen pár jablek na Topazu a někdy žádná, ale štěp Rubinole dá i bedýnku. Ovšem obě odrůdy mi napadá sazovitost. Jak je... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2023, 21.3.2023
Určitě na něj kouknu, ale pro první ošetření před květem nejsou kontaktní fungicidy jako třeba Folpan špatnou volbou. Nevím jak ten váš přípravek, ale Folpan a Champion mají účinost i proti méně častým chorobám (červená skvnitost a spála na které byl... celý příspěvek >
Broušení zahradních nůžek, 21.3.2023
Já za to nemůžu, že někdo nemůže rozdýchat, že Fiskars pěkně stříhají... Takže se ptám i vás. Včera táhl kolem naší zahrady průvod Prokopa k Lipanům. Nechcete táhnout taky?
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika