Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 9.4.2023
Pane Vladimíre, v té poslední sezoně vám velmi dobře rozumím. Já už také do ničeho masivně neinvestuju...
Mráz ve vegetačním období, 9.4.2023
Pane Petře, to sněžení globální neplechou nebude, protože v minulosti sněžilo i třeba do květu Durancií a to Velkopavlovická v nejteplejší oblastech rozkvétala podle popisů ve starších pomologických atlasech. Nicméně věřím dnešním moderním... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 9.4.2023
Pane Milane, máte pravdu, má to i své výhody, že když se objeví Dobby, můžete se ukrýt mezi jedničky a nuly. Papriky letos žádné nemám a tolik rajčat to bych opravdu nechtěl obhospodařovat. Ovocné stromy mají oproti zelenině tu výhodu, že pokud se... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.4.2023
Tak jsem se kvůli vám pánové a snad minimálně jedna dámo zaregistroval. Držte palce, aby mi to vydrželo a psací elán neopustil prsty na klávesnici. ;-) Pane Milane, ale vy přece máte zahradu i doma v pokojíku a tam snad můžete pracovat i na Velký... celý příspěvek >
Broskve 2023, 7.4.2023
Pan Petr by mohl dostat řád zasloužilého diskutéra, tak se nedivte, že má takový přehled. ;-)
Meruňky 2023, 7.4.2023
Pane Petře, rouby Velké rané mi letos jako jediné ze všech možných jiných druhů uskladněných málem vykvetly. Tak jsem se rozhodl, že je letos už ani nepoužiju a šly do kompostu. A co vaše Velká raná merunka ochutnáte a zhodnotíte, nebo jsou květy na... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 7.4.2023
Pane Hausere, v tom případě přeji všem pěstitelům rozkvetlých ovocných stromů co nejvíce oblačnosti, protože když se nevyjasní tak tolik nezamrzne.
Rajčata 2023, 7.4.2023
Pane Waltře, myslím, že my všichni kteří zde chodíme psát o zahradě slušní jsme, v opačném případě by se zde těžko někdo rozepisoval o zkušenostech ze kterých pak čerpají jiní.
Rajčata 2023, 7.4.2023
Pane Milane, jsem smutný, že nemohu blogovat a ani přidávat fotky. Dokážete si představit tu parádu, kdyby sme si mi dva založili blogy? Pak se chodili navštěvovat a chválili si až do nebe ty naše plky? To by byla paráda! Přeju pěkné Velikonoce a... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 7.4.2023
Pane Vladimíre, to záleží na zvyku, jestli se vám těžko diskutuje s číslem IP adresa. Mě to nevadí a aspon vím, na které IP nereagovat, když to trochu vedu v evidenci.
Rajská jablíčka 2023, 6.4.2023
Pane Milane, to je paráda! Je vidět, že to domácí pěstování maté vychytané. Jen v pitivu se neshodneme. Já mám raději višnovku, ale to nehraje roli.
Rajčata 2023, 6.4.2023
Pamatuju si, že někteří lidi po silném mraze znovu museli podsadit brambory, které už vylezly. A to by se dalo říct, že okopčená brambora na tom bude lépe než rajče...
Rajčata 2023, 6.4.2023
Pane Milane, vaše výřáděné hovadiny si vždy rád přečtu. ;-)
Rajčata 2023, 6.4.2023
Já budu v tomto případě také za potrefenou husu, protože anonymní jsou zde všichni (i když se určitě někteří osobně znají) a ze zkušenosti z jiných míst vidím, že i když se někde udělá sraz hráčů v tomto případě zahrádkářů a lidi se znají osobně,... celý příspěvek >
Sangue di drago, 6.4.2023
A prodejce byl určitě kontaktovaný dotazem, že už byl označen za neseriozního? Odrůdu neznám, ale pokud se jedná o slívu z japonské rodiny tak k opylení stačí náš myrobalán.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika