|
Příspěvky uživatele - 81.144
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 9.4.2023 Pane Vladimíre, v té poslední sezoně vám velmi dobře rozumím. Já už také do ničeho masivně neinvestuju... |  | Mráz ve vegetačním období, 9.4.2023 Pane Petře, to sněžení globální neplechou nebude, protože v minulosti sněžilo i třeba do květu Durancií a to Velkopavlovická v nejteplejší oblastech rozkvétala podle popisů ve starších pomologických atlasech. Nicméně věřím dnešním moderním... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 9.4.2023 Pane Milane, máte pravdu, má to i své výhody, že když se objeví Dobby, můžete se ukrýt mezi jedničky a nuly. Papriky letos žádné nemám a tolik rajčat to bych opravdu nechtěl obhospodařovat. Ovocné stromy mají oproti zelenině tu výhodu, že pokud se... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.4.2023 Tak jsem se kvůli vám pánové a snad minimálně jedna dámo zaregistroval. Držte palce, aby mi to vydrželo a psací elán neopustil prsty na klávesnici. ;-) Pane Milane, ale vy přece máte zahradu i doma v pokojíku a tam snad můžete pracovat i na Velký... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 7.4.2023 Pan Petr by mohl dostat řád zasloužilého diskutéra, tak se nedivte, že má takový přehled. ;-) |  | Meruňky 2023, 7.4.2023 Pane Petře, rouby Velké rané mi letos jako jediné ze všech možných jiných druhů uskladněných málem vykvetly. Tak jsem se rozhodl, že je letos už ani nepoužiju a šly do kompostu. A co vaše Velká raná merunka ochutnáte a zhodnotíte, nebo jsou květy na... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 7.4.2023 Pane Hausere, v tom případě přeji všem pěstitelům rozkvetlých ovocných stromů co nejvíce oblačnosti, protože když se nevyjasní tak tolik nezamrzne. |  | Rajčata 2023, 7.4.2023 Pane Waltře, myslím, že my všichni kteří zde chodíme psát o zahradě slušní jsme, v opačném případě by se zde těžko někdo rozepisoval o zkušenostech ze kterých pak čerpají jiní. |  | Rajčata 2023, 7.4.2023 Pane Milane, jsem smutný, že nemohu blogovat a ani přidávat fotky. Dokážete si představit tu parádu, kdyby sme si mi dva založili blogy? Pak se chodili navštěvovat a chválili si až do nebe ty naše plky? To by byla paráda! Přeju pěkné Velikonoce a... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 7.4.2023 Pane Vladimíre, to záleží na zvyku, jestli se vám těžko diskutuje s číslem IP adresa. Mě to nevadí a aspon vím, na které IP nereagovat, když to trochu vedu v evidenci. |  |
|  | Rajská jablíčka 2023, 6.4.2023 Pane Milane, to je paráda! Je vidět, že to domácí pěstování maté vychytané. Jen v pitivu se neshodneme. Já mám raději višnovku, ale to nehraje roli. |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 Pamatuju si, že někteří lidi po silném mraze znovu museli podsadit brambory, které už vylezly. A to by se dalo říct, že okopčená brambora na tom bude lépe než rajče... |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 Pane Milane, vaše výřáděné hovadiny si vždy rád přečtu. ;-) |  | Rajčata 2023, 6.4.2023 Já budu v tomto případě také za potrefenou husu, protože anonymní jsou zde všichni (i když se určitě někteří osobně znají) a ze zkušenosti z jiných míst vidím, že i když se někde udělá sraz hráčů v tomto případě zahrádkářů a lidi se znají osobně,... celý příspěvek > |  | Sangue di drago, 6.4.2023 A prodejce byl určitě kontaktovaný dotazem, že už byl označen za neseriozního? Odrůdu neznám, ale pokud se jedná o slívu z japonské rodiny tak k opylení stačí náš myrobalán. |  |
 |
|
|
|