Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kvetou hrušně, 2.5.2023
Loni jsem použil na Clappovu Diskus a rez tam nebyla. Bohužel nebyly ani moc hrušky, protože pravděpodobně zmrzla v květu.
Rozkvétání slivoní, 2.5.2023
Nikdy jsem asi nestříkal tak důkladně, abych úplně na 100% neměl problém s moniliovým úžehem a nebo případně kadeřavostí a to ani při použití motorového rosiče.
Čím mořit mečíky?, 2.5.2023
Ještě se dá proti houbovým chorobám použít Ortiva, ale nevím co máte přesně za problém. A nevím jestli jde třeba houbomilka česneková škůdce i na mečíky, ale hádátko by na ně jít mohlo.
Raseni merunky nemoc nebo spaleni postrikem?, 2.5.2023
Podle fotky bych si netroufal hodnotit, ale podle toho co mohu vidět na zahradě, tak se aktuálně ojediněle vyskytuje moniliový úžeh nejen na některých merunkách, ale už i na višni a nebo nekteřých švestkách. Některé větvičky už mají úplně uschlé... celý příspěvek >
Čím mořit mečíky?, 2.5.2023
Záleží proti čemu. Proti houbám zůstal na cibuloviny už asi jenom Merpan, nikdy jsem ho ale nepoužíval. Občas ale dáme Sulku po česneku, ale ne vždy.
Výsev neúspěchy, 2.5.2023
Z lonského očkování révy na trvalém stanovišti jsem letos všechno odepsal, pupeny nevyraší jsou vymrzlé. Příště jedině ve skleníku a až pak na trvalé stanoviště.A nebo na trvalém stanovišti v jiný termín, ovšem zima určitě zase všechno rozhodne.... celý příspěvek >
Jak vám letos kvetou jabloně?, 2.5.2023
Mně kvetou jen mladí prckové, kde je to zatím nežádoucí, stejně květy budu muset zase otrhat, aby nedocházelo ke zbytečnému vysilování a nebo nechat max malý vzorek. Staré stromy zatím ještě vyčkávají, ale pokvetou.
Rozkvétání slivoní, 2.5.2023
234.57, děkuji za reakci.
Rozkvétání slivoní, 1.5.2023
Já dám letos na pilatku první postřik mix Calypso plus Fury, abych případně zastavil Tmavku, která se prý na UH dost rozjíždí. To jsou ty dovozové trnky na kvas... A druhý postřik si ještě rozmyslím. Mospilan má snad Tmavku zastavit až po čtvrtém... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 1.5.2023
Kromě Joja bude šárka u nás určitě všude, stejně tak jako u Velké rané... Něco odolného vůči Tmavce nemáte? Poprvé jsem o ní slyšel před určitě 5 lety, zatím problémy nemám, ale měl bych se připravit... Prý na ní účinkuje Calypso, ještě že mám... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.4.2023
Z mého pohledu je nejnáročnější zpracování a nebo mít to srdce, když není zájem to dát prostě na krmení v horším případě na kompost. Samotné pěstování zase taková hrůza být nemusí a když vám to zraje postupně i sklízet se dá v pohodě. Ono není to... celý příspěvek >
Pěstování rajčat v pařeništi, 29.4.2023
Letos bylo potřeba topit merunkám zatím asi tak 8 x z toho v jednom případě, možná ve dvou by se muselo přikládat opravdu fest, aby to mělo smysl. Ale jak už jsem psal kvas letos neplánuju. Ještě mám trochu trouchniviny na jednu případnou menší... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 29.4.2023
Taková obrovská kolekce odrůd které vůbec převážně neznám a moc pěkné sazenice! Já už mám dnes všechna místa ve skleníku určená pro rajčata vysazena, a kromě hnízda salátovek tam mám už i cuketu. Celkově to nakonec bude i s venkovními 20 kusů a i to... celý příspěvek >
Postřikovač Hecht 459 - výměna gufera čerpadla, 29.4.2023
Vrátil jsem se z odpočinku o něco dříve, abych varoval majitele rosiče Hecht 459. Problém s tekoucím čerpadlem byl u toho mého způsoben tím, že uvnitř bylo všechno mosazné, kromě jedné matky. Kovovou matku postřiky rozežraly a rez vydřela ložisko.... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 29.4.2023
Pan Petře pravda je, že už si chutě Valjevky nedokážu vybavit. Třeba někdy něco vyměníme, ale takovou kolekci jakou máte vy já poskytnou nemohu, druhý sad už aktuálně neobhospodařuju, jsou tam vysazené odrůdy, které u sebe nemám a už pár let jsem nic... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika