|
Příspěvky uživatele - 213.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Proč má broskvoň malé listy?, 6.7.2022 Který prodejce tvrdil že stromky nemůžou mít kadeřavost? Většinou ty co chodí z E-shopu postříkané nejsou.
Podle fotky je asi problém v kořenu který neroste, tudíž neporoste ani vrch. Asi bude lepší stromek vyměnit za nový, i když je možné tak 50... celý příspěvek > |  | Velmi rané broskve, 5.7.2022 To zní dobře MH |  |
|  | Réva 2022, 5.7.2022 Zkusit ji můžete, réva zas tolik místa nezabírá. Tady na severu se nepěstuje nic. kromě toho Konkordu a Baga (Baco noir). Tuším že největší problémy v dozrávání jsou deště. Mi tu nejde ani Hibernal, možná by i dozrál, ale vždycky to shnije asi z... celý příspěvek > |  | Velmi rané broskve, 5.7.2022 Druhý chcípák Sagitty ze Spomyšle se snad tváří že bude růst, tento stromek s plodem je z ověřeného roubu.
Celkem překvapivě raný ten Harbinger, je to zřejmě jen broskev severu - na webu vyskakuje polsko, ukrajina, že by ji pěstovali někde v... celý příspěvek > |  | Réva 2022, 5.7.2022 Jestli jsou ty růžové hrozny intenzivně vonící, s kyselou trpkou slupkou, uvnitř slizký nasládlý vak s velkými semeny?
Mělo by pak jít o nejvíce rozšířenou odrůdu Konkord Rosyjski. Odolnost na plísně je vysoká, ale po intenzivních deštích... celý příspěvek > |  | Réva 2022, 4.7.2022 Na fotce jsou roubované tak jak jsem je koupil ze Spomyšle nebo z Kruhu. Italia vloni měla první hrozny a dorzála tady na severovýchodě 250mnm, tak jsem píchnul na jaře 5 očkový prut do země a bez problému roste. Hrozny jsou ještě na Dunav, Galahad,... celý příspěvek > |  | Réva 2022, 4.7.2022  A co jihoitalská APULIA, taky nikdo nic?
MH |  | Réva 2022, 4.7.2022  Odrůda: ITALIA
Nepěstuje nikdo?
MH |  | Velmi rané broskve, 4.7.2022  Sagittaria dnes. Leskora je skoro obraná, a tahle sagitta má zrát stejně. Ale pravdou je, že zpočátku tento plod 2-3 týdny nerostl, jen čučel a nakonec začal růst, zatímco ostatní opadly - asi přetahovaná s moniliozou.
Barva pěkná, nabývá na... celý příspěvek > |  | Meruňky 2022-2, 4.7.2022  Regal Aprisweet. Má to prý být chuťový zázrak. MH |  |
|  | Meruňky 2022-2, 4.7.2022  Big Red začíná vybarvovat, čekal jsem návaznost na Leskoru, tak asi ne? MH |  | Meruňky 2022-2, 4.7.2022  Bělomasá Vanilla cot, by měla zrát někdy jako VP, zatím teda tvrdá. MH |  | Meruňky 2022-2, 4.7.2022  Perle cot. MH |  | Meruňky 2022-2, 4.7.2022  Vzhledem k tomu že z těch mokrých pytlů nad hlavama co se pravidelně každých 2,5 dne roztrhnou, nálada značně klesla.
Nicméně, Leskora z většiny obraná, začínají měknout Perle cot - tady je vidět Petře že tvoje Perla je opravdu Perla.
Perle... celý příspěvek > |  | Nejranější odrůdy meruněk II, 30.6.2022  Vlevo Leskora, vpravo Magic cot. MH |  |
 |
|
|
|