|
Příspěvky uživatele - 213.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně 2022, 10.2.2022 Tak dneska část nastříkána, trochu fučelo, tak moc dokonalé to nebude. Lísky už pouštějí pyl. MH |  | Kadeřavost broskvoně 2022, 9.2.2022 Potvrzuju, pořád fičí vichr 40-60km/h, i když trochu zeslábne, postřik je obtížný, většina skončí stejně u souseda, tak jako vloni... Chce to tak do 15km/h. Jinak ke všemu stále každý den prší, 1-3x pravidelně, dneska to vypadá na první den kdy nic... celý příspěvek > |  |
|  | Mladé broskvoně - fleky na letorostech, 24.1.2022 To je tak když celou sezonu vkuse chčije (spisovně napsáno), tyto fleky se začínají objevovat i na meruňkách. Česko je v tomto prý houbařská velmoc? MH |  | Kadeřavost broskvoně 2022, 6.1.2022 U mě vloni kadeřavost způsobila největší škody někdy v půlce června. Takže se stávalo, že 15cm výhon z jara byl odspodu zdravý díky postřiku a ten červnový přírustek kadeřavost zahubila. Vloni asi nejhorší kadeřavost co tu kdy byla, soused postříkal... celý příspěvek > |  | Tardibelle, 3.10.2021 Tak na to že byly broskve letos opožděné o 14 dní, tak to je skvělé že vám dozrála a ani obalečům nechutná. Já jsem na ni zvědav, očka vypadají, že se přijaly.
Jestli to bude něco jak u meruněk Farhial a spol, které dosahují tady v nepříznivých... celý příspěvek > |  | Duranzie se scvrkávají, 21.9.2021 Taky mi předčasně scvrkávají skoro všechny Durancie, i vloni, předloni. V sekci Valjevka jsem se už o Durancii zmínil, no prý je to silným tlakem houbových chorob - a věřil bych tomu, monilioza předvádí výkony jako nikdy, k tomu další silně... celý příspěvek > |  | Jadroviny 2020, 13.9.2021 Asi zvonkové. Pokud je tvrdé a výrazně kyselé? MH |  | Valjevka, 12.9.2021  Švestka Valejvka vlevo a slíva Durancie klon s odlučitelnou peckou. MH |  | Valjevka, 11.9.2021 No to by mě nenapadlo. Připoměl jste mi scvrkávání Velkopavlovické meruňky, když jsem dlouho zjišťoval, tak tam je to způsobeno opravdu houbou - i když jsou plody osluněné na řídkým obrostu, spodní polovina stromu scvrkávají plody a nenabírá cukry,... celý příspěvek > |  | Valjevka, 10.9.2021 Spodní voda je 2,5m, jsem v té lepší lokalitě, švestky tu jsou kousek i na 1m spodní vodě a taky bez problémů. Žádné stromy si na vodu zatím nestěžovaly, je sice letos trvale přelito, ale scvrkávaly i v sušších letech, čekal jsem, že to časem vymizí,... celý příspěvek > |  |
|  | Valjevka, 10.9.2021  Zato Durancie hnijí ještě více, červivost výrazná a předčasně scvrkávají, tužší, kyselé. Dozraje jen menšina nescvrklých do sladké chuti. Netuší někdo proč se předčasně scvrkávají. Podnož MY, kvalitní půda, zdravý růst bez šarky, druhý strom Durancie... celý příspěvek > |  | Valjevka, 10.9.2021  S moniliozou je to každodenní boj, ale nakonec jsou Valjevky výborné. |  |
 |
|
|
|