Příspěvky uživatele - 213.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kadeřavost broskvoně 2022, 10.2.2022
Tak dneska část nastříkána, trochu fučelo, tak moc dokonalé to nebude. Lísky už pouštějí pyl. MH
Kadeřavost broskvoně 2022, 9.2.2022
Potvrzuju, pořád fičí vichr 40-60km/h, i když trochu zeslábne, postřik je obtížný, většina skončí stejně u souseda, tak jako vloni... Chce to tak do 15km/h. Jinak ke všemu stále každý den prší, 1-3x pravidelně, dneska to vypadá na první den kdy nic... celý příspěvek >
Mladé broskvoně - fleky na letorostech, 24.1.2022
To je tak když celou sezonu vkuse chčije (spisovně napsáno), tyto fleky se začínají objevovat i na meruňkách. Česko je v tomto prý houbařská velmoc? MH
Kadeřavost broskvoně 2022, 6.1.2022
U mě vloni kadeřavost způsobila největší škody někdy v půlce června. Takže se stávalo, že 15cm výhon z jara byl odspodu zdravý díky postřiku a ten červnový přírustek kadeřavost zahubila. Vloni asi nejhorší kadeřavost co tu kdy byla, soused postříkal... celý příspěvek >
Tardibelle, 3.10.2021
Tak na to že byly broskve letos opožděné o 14 dní, tak to je skvělé že vám dozrála a ani obalečům nechutná. Já jsem na ni zvědav, očka vypadají, že se přijaly. Jestli to bude něco jak u meruněk Farhial a spol, které dosahují tady v nepříznivých... celý příspěvek >
Duranzie se scvrkávají, 21.9.2021
Taky mi předčasně scvrkávají skoro všechny Durancie, i vloni, předloni. V sekci Valjevka jsem se už o Durancii zmínil, no prý je to silným tlakem houbových chorob - a věřil bych tomu, monilioza předvádí výkony jako nikdy, k tomu další silně... celý příspěvek >
Jadroviny 2020, 13.9.2021
Asi zvonkové. Pokud je tvrdé a výrazně kyselé? MH
Valjevka, 12.9.2021 Obsahuje fotku
Švestka Valejvka vlevo a slíva Durancie klon s odlučitelnou peckou. MH
Valjevka, 11.9.2021
No to by mě nenapadlo. Připoměl jste mi scvrkávání Velkopavlovické meruňky, když jsem dlouho zjišťoval, tak tam je to způsobeno opravdu houbou - i když jsou plody osluněné na řídkým obrostu, spodní polovina stromu scvrkávají plody a nenabírá cukry,... celý příspěvek >
Valjevka, 10.9.2021
Spodní voda je 2,5m, jsem v té lepší lokalitě, švestky tu jsou kousek i na 1m spodní vodě a taky bez problémů. Žádné stromy si na vodu zatím nestěžovaly, je sice letos trvale přelito, ale scvrkávaly i v sušších letech, čekal jsem, že to časem vymizí,... celý příspěvek >
Valjevka, 10.9.2021 Obsahuje fotku
Zato Durancie hnijí ještě více, červivost výrazná a předčasně scvrkávají, tužší, kyselé. Dozraje jen menšina nescvrklých do sladké chuti. Netuší někdo proč se předčasně scvrkávají. Podnož MY, kvalitní půda, zdravý růst bez šarky, druhý strom Durancie... celý příspěvek >
Valjevka, 10.9.2021 Obsahuje fotku
S moniliozou je to každodenní boj, ale nakonec jsou Valjevky výborné.
Další diskuze:  31  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika