Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 16.6.2023
Díky za info pane Kuky, kdyby byla nějaká katastrofa tak bych mohl udělat postřik po sklizni, aspon vím co mám doma. Dnes jsem chtel stříknout aspon mladé jablonky, u starých musím nejdříve řezem prosvětlit, ale ženou se nějaké přehánky a pár kapek... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 16.6.2023
Pane Waltře, zatím ještě kopat nezkouším, ale nejranější máme taky vlastní ze sklepa. Byla už na nich mandelinka a všechny odrůdy máme postříkané proti plísni. Kupovaná sadba letos roste nejhůř a to i navzdory tomu, že jsem více než kýbl špatných... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2022, 16.6.2023
Pane Kuky, ano použití i do zeleniny je podle příbalového letáku u Dagonis opravdu rozsáhlé, škoda že není do révy, ale člověk nemůže mít všechno. Biegler
Pane Mičurine, jaký máte názor na přípravek Dagonis do jabloní (houbové choroby). Dnes mi ho přivezli jako náhradu, nemám s ním zkušenosti. Děkuji Biegler.
Moje zahrada, 16.6.2023
Pane Mičurine, ono je to s těmi fotkami podle mého názoru asi o velikosti prostru uložiště, proto úprava formátu. Jsem bývalý bloger a také jsem si leckde musel hlídat jak velké soubory s fotkama nahrávám, abych nepřesáhl a nebo nepřešel z verze free... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 16.6.2023
Spencery už zrají, prázdniny a výlety jsou zde. Léto začíná, ještě při chvilkách dodělat rekultivaci pozemku, ale záda si na tom nezničím, takže langsam. Biegler
Napadený kmen, 15.6.2023
U přestárlých stromů se může stát, že jsou uvnitř zavrtané bílé larvy dost velké a není tojen u švestek, ale třeba i u jasanu a viděl jsem i u jabloně. Dle mého názoru napadá odumřelé dřevo. Jak se ta potvora jmenuje nevím, ale boj s ní bude asi jako... celý příspěvek >
Schnou větve a listy, 15.6.2023
Tohle udělá například mšice. Někde zde bylo psáno ve vláknech o použití Ortiva na různou rez u ovocných stromu. Co jsem si hledal informace, není nikdy pro ovocné stromy určená a ve Vinařském domě Kopeček varují před použitím na jabloně, na některé... celý příspěvek >
Rotační sekačky Vari, 14.6.2023
Já už nic jiného pořizovat nebudu, sena pro králíky a ani brambor víc dělat nebudeme a Agzata jsme bohužel nezdědili... Biegler
Roubování na pařízek, 14.6.2023
Pane Waltře se vzduchovýma kapsama problém nemám, upravuju si šířku vazací pásky podle velikosti podnože. Já na podzim jabloně dělat nebudu, musel bych si koupit nové podnože a to není aktuálně na programu. Budu mít letos první ochutnávací úrodu na... celý příspěvek >
Réva 2022, 14.6.2023
Je na čase trochu poreferovat o tom, jak rostou sazenice letos nově zakoupených 7 odrůd révy, o kterých jsem zde už psal. Letorosty mají výšku cca.. 5 cm, u odrůdy Arkádia pouze 2 cm a Teréz je úplně nějaká zakrnělá. Reklamovat zatím nebudu, abych... celý příspěvek >
Roubování na pařízek, 14.6.2023
Pane Waltře, moje letošní roubování A2 a MM 106 je naprostá katastrofa. Už jsem mnoho těch nepodařených rozvázal a ani náznak po srůstu nebo vytvoření kalusu. Vůbec žádná snaha, už vyhazuju i ty podnože, kdo ví co to je a nebo čím je to nakažené...... celý příspěvek >
Psaní článků pro Zahrada.cz, 13.6.2023
Už znáte toho údajného nového majitele? Pořád jsou zatím psány Budějovice. Z neověřeného zdroje mám info o Ostravě. Biegler
Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti, 13.6.2023
Já letos už budu také jen zapalovat, potřebuju hnojivo a popel z volného venkovního hoření je kvalitnější pro můj účel než ten z kamen na dřevoplyn. Biegler.
Rotační sekačky Vari, 13.6.2023
Nám se letos na jednobubnovce Vari rozpadl plastový kryt sečení, je to jen tenoulinkatá skořepinka. A a to hlavní nápor sečení dělá malotraktor s dvoububnem a kolem stromů a plotů se dodělává křovinořezem. Prodejce říkal, že je náročná na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika