Příspěvky uživatele - 81.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Réva 2022, 25.6.2023
Prozatím plně kvete a už i částečně odkvétá odrůda Krystal a Baco Noir. Baco Noir mám 25 keřů a letos další přeštěpovávání dělat nebudu s ohledem na prozatím nejistou budocnost nové výsadby a rozčarování z možná falešné odrůdy Bianca, která bude mít... celý příspěvek >
Voda zo strechy - bude závadná?, 23.6.2023
Před nedávnem se zde řešila nezávadnost povrchů střech v souvislosti se zachytáváním deštovky. Byl jsem celkem překvapen po přečtení několika zdrojů, jaké všechny škodliviny včetně choroboplodných zárodků může voda cestou z mraku na střechu nasbírat.... celý příspěvek >
Černí broučci v květu, 21.6.2023
Po průzkumu terénu mi stejně nic jiného nezbyde, než je nechat žít. Hlavní baštu odkud nalétavájí mají za plotem na kvetoucích lesních ostružinách volně rostoucích a zaplevelujících... Doufám, že jim budou chutnat o něco více... Všechno to tam... celý příspěvek >
Černí broučci v květu, 20.6.2023
Tak mimo jiné připravuju na blýskáčka lapače s pampeliškovým medem. Cca. 30 brouků na jednom nejvíce postiženém keři je už trochu moc... Jen nevím co tam dělají, když ten keř letos vůbec nepokvete... :-D Biegler.
Černí broučci v květu, 20.6.2023
Mám blýskáčkem zamořenou vinici, (tohle nepamatuju) to asi v řepkách mají u nás klucí pěkně neošetřeno... Letos se teda asi stolní hrozny pro místní maloobchod dodávat nebudou... je před květem... Biegler
Meruňkové trable, 20.6.2023
Počkejte až zde bude pan Petr z Pardubic... Já mám pořád ještě zásobu Dithane a Horizonu a koupené nové přípravky, kterými moje školičky a štěpovance ošetřuju. Biegler.
Výsev neúspěchy, 19.6.2023
Jak to tak sleduju, tak jsem přišel o celou letos zaštěpovanou várku velkoplodých Durancií. A ani slzy Hlaholistek už je k životu neprobudí. Ovocný strom není pařez z pohádky. Asi budu muset značně zapřemýšlet o tom, jestli někomu z jakéhokoliv... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 19.6.2023
Pane Waltře, palce vzhůru! Vy byste mohl klidně z fleku zásobovat výpěstky hospodu Na Hájence. My ještě nestíháme jíst kedlubny z prvního výsevu a do toho nějaká salátovka z balkonu a kvanta hlávkového salátu a letos máme hodně kopru. Vaříme tedy... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 19.6.2023
Včera byl velký let matek, sběr amerického brouka byl dnes opravdu bohatý. Biegler
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.6.2023
Ovosadba a tu odrůdu nyní vevím, musel bych najít ten pytel, ale byla to nakonec jiná než jsme si vybrali... objednali jsme den po uzávěrce... Biegler
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.6.2023
Vážení, dnes dorazil vyoravač brambor, bude ho nutné upravit pro připojení do malotraktoru. Doufám, že pojede a že bude v našich podmínkách použitelný. Tím pádem už snad nebude vyorávání brambor tak náročné jako v minulosti po starém konském pluhu s... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 18.6.2023
Admirál pronikl i do výsadeb kolem lesních altánu a cest, jsem zvědavý jestli se někdy zadaří tam jablko ochutnat a jak se mu v hrabance bude dařit. Sám ho nepěstuju, rozhodl jsem se vystačit si doma v základu s Rubinolou, která je sice citlivá na... celý příspěvek >
Moje zahrada, 16.6.2023
Nějak mi to připomíná pohádku ze šmoulů, jak Koumák házel do zahrady Mlsouna různou havět, aby si pak za pomoc při likvidaci toho co tam sám instaloval mohl pošmáknout na nějaké delikatese. A Mlsoun se pořád chodil dívat do kouzelného zrcadla a ono... celý příspěvek >
Moje zahrada, 16.6.2023
Pane Waltře, ve vámi udávaný čas nic nemohu bohužel najít... Biegler
Meruňky 2023, 16.6.2023
Jak to tak sleduju, šlechtitelé se snaží udělat merunkovou sezonu po celé vegetační období, když zrají i po prázdninách... A co sezony jiného ovoce? Jahody, třešně, višně, renklody, švestky a jablka? Nebude to nuda jen merunky od začátku léta až do... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika