|
Vysoké otáčky sekačky, motor Briggs, 30.4.2023 Stalo se vám to u motorky? Jenomže motorka byla asi dvoutaktní a B&S bude asi čtyřtakt. Takže z klikove skříně asi nesaje palivo.
|
 |
Pěstování rajčat v pařeništi, 26.4.2023 Dnes ráno v 5 hodin u nás teplota 2 st. (oblast letiště V.H.) ve skleníku +8 st. Večer jsem dal teplomet s digitálním termostat.Jak klesne pod 8 zapne fukar. |
 |
|
 |
Motor GX200 - vysoké otáčky na volnoběh, 22.4.2023 Proč netěsnící gufero? |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023 Paní Lído a jak to počítáte?Dáte např.10 kg sadby a sklizite 120 kg, nebo dáte 10 brambor a z nich sklizite 120 brambor. Já třeba vím ze jsem koupil 125 kg sadby ale už nikdy nezpočítám kolik jsem sklidil. Ze začátku kopeme na zkoušku, jen tak na... celý příspěvek > |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023 No a právě si myslím, ze tohle rozdráždi některé tady diskutující, když u toho doporučování aby všichni dali všechno do skleníku a nereknete ze podmínka je, aby byli operativně připraveni. Já jsem byl operativně připraven 40 let.První sklenik... celý příspěvek > |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023 Nepíšete |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023 Takže bez topeni když o něm neposete |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023 Topeni tam nemáte? V létě stačí jedno okno a jedny dveře.Vše v pohodě. To mate asi 1x1m. My máme 3 okna automat a 2 dveře a ještě síť. Papriky jsou lepší venku protože se květy neuvaří |
 |
Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023 Pokud nemáte ve skleníku topeni, nemůžete tam nic sázet. Mít tam topeni, znamená mít na to peníze.Když je venku -2 je ve skleníku v 6 h ráno taky -2. Takové řeči že ve skleníku v zimě ani nemrzne, protože tam je sypká zem a venku mrzne protože se to... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023  Teď |
 |
|
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023  Tak Dali a Adély jsou v zemi.50 kg. Jestli bude fotka, tak by tam měl být vidět sazeč XW 65.Blahobyt se musí udělat. |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023 Ano, včera jsem nasázel 25 kg Dali. Dělám to Vari a bylo to dole dost mokré. Prvně sázení bylo lepší. Dnes jdu sázet posledních 50 kg. Je zataženo ale Aladin žádný déšť neukazuje. Buďte pozitivně naladěn, lépe to je k žití. |
 |
Rajčata 2023, 9.4.2023 Je, na vrtání děr pro rajčata ano.Na vrtání děr pro plotové sloupky super. |
 |
Vertikutátor na větší zahradu, 7.4.2023 https://vertikutatory.heureka.cz/wolf-garten-va-389-b/?gclid=EAIaIQobChMIo8amu_6W_gIVDeJ3Ch0UvAmeEAQYCCABEgLQVPD_BwE#specifikace/
Mám 15 let tuto značku. Jednou jsem měnil nože i pružiny.Než jsem se naučil, že mám brát jen mech a nepouštěl ho... celý příspěvek > |
 |
Rajčata 2023, 6.4.2023 Jo, nelíbí se vám anonimove?A co jste vy?Tim to určitě nebude, ze zaregistrovaný = slušný.
Experimentovat se šlechtěním je co?Mě připadá a možná více lidem tady, že je to neustále vystrkovani sazenic někam na balkon do zimy, následně pak... celý příspěvek > |
 |