Příspěvky uživatele - 214.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysoké otáčky sekačky, motor Briggs, 30.4.2023
Stalo se vám to u motorky? Jenomže motorka byla asi dvoutaktní a B&S bude asi čtyřtakt. Takže z klikove skříně asi nesaje palivo.   
Pěstování rajčat v pařeništi, 26.4.2023
Dnes ráno v 5 hodin u nás teplota 2 st. (oblast letiště V.H.) ve skleníku +8 st. Večer jsem dal teplomet s digitálním termostat.Jak klesne pod 8 zapne fukar. 
Motor GX200 - vysoké otáčky na volnoběh, 22.4.2023
Proč netěsnící gufero?
Mohu již přenést do skleníku?, 17.4.2023
Paní Lído a jak to počítáte?Dáte např.10 kg sadby a sklizite 120 kg, nebo dáte 10 brambor a z nich sklizite 120 brambor. Já třeba vím ze jsem koupil 125 kg sadby ale už nikdy nezpočítám kolik jsem sklidil. Ze začátku kopeme na zkoušku, jen tak na... celý příspěvek >
Mohu již přenést do skleníku?, 15.4.2023
No a právě si myslím, ze tohle rozdráždi některé tady diskutující, když u toho doporučování aby všichni dali všechno do skleníku a nereknete ze podmínka je, aby byli operativně připraveni.  Já jsem byl operativně připraven 40 let.První sklenik... celý příspěvek >
Nepíšete
Takže bez topeni když o něm neposete
Topeni tam nemáte? V létě stačí jedno okno a jedny dveře.Vše v pohodě. To mate asi 1x1m. My máme 3 okna automat a 2 dveře a ještě síť. Papriky jsou lepší venku protože se květy neuvaří
Mohu již přenést do skleníku?, 13.4.2023
Pokud nemáte ve skleníku topeni, nemůžete tam nic sázet. Mít tam topeni, znamená mít na to peníze.Když je venku -2 je ve skleníku v 6 h ráno taky -2. Takové řeči že ve skleníku v zimě ani nemrzne, protože tam je sypká zem a venku mrzne protože se to... celý příspěvek >
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023 Obsahuje fotku
Teď 
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023 Obsahuje fotku
Tak Dali a Adély jsou v zemi.50 kg. Jestli bude fotka, tak by tam měl být vidět sazeč XW 65.Blahobyt se musí udělat. 
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 13.4.2023
Ano, včera jsem nasázel 25 kg Dali. Dělám to Vari a bylo to dole dost mokré. Prvně sázení bylo lepší. Dnes jdu sázet posledních 50 kg. Je zataženo ale Aladin žádný déšť neukazuje. Buďte pozitivně naladěn, lépe to je k žití. 
Rajčata 2023, 9.4.2023
Je, na vrtání děr pro rajčata ano.Na vrtání děr pro plotové sloupky super.
Vertikutátor na větší zahradu, 7.4.2023
https://vertikutatory.heureka.cz/wolf-garten-va-389-b/?gclid=EAIaIQobChMIo8amu_6W_gIVDeJ3Ch0UvAmeEAQYCCABEgLQVPD_BwE#specifikace/ Mám 15 let tuto značku. Jednou jsem měnil nože i pružiny.Než jsem se naučil, že mám brát jen mech a nepouštěl ho... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.4.2023
Jo, nelíbí se vám anonimove?A co jste vy?Tim to určitě nebude, ze zaregistrovaný = slušný.  Experimentovat se šlechtěním je co?Mě připadá a možná více lidem tady, že je to neustále vystrkovani sazenic někam na balkon do zimy, následně pak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika