|
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 21.7.2023 Co mě zaujalo?Že pozdní brambory mají 2x větší výnos než rané. Sice tomu moc nevěřím ale budiš. Další poznámku bych měl k těm postrikum. Ochrana lhůta postriku na plíseň bramboru je 7 dni. Stejně na cibuli. Domnívám se, ze za 7 dni tu cibuli mužů... celý příspěvek > |
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 21.7.2023 Myslím, že chuťové jsou si dneska odrůdy podobné. Jestli mám Dali, Adély, Princez, velmi rané Impaly a já nevím co všechno už jsem měl. Jeden, nebo třeba 5 roku si to budete chválit a pak dostanete za uši a nebudete tomu věřit. Kazda brambora má... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Změny ve fóru ++++, 18.7.2023 A proč to sem píšete, jste v dozorčí radě, nebo v autobusu na cestě ze zahrady a krátit si čas? |
 |
Změny ve fóru +++, 17.7.2023 Kdy si konečně uvědomíte, že svobodný člověk není žížala po dešti a může vstoupit kam uzná za vhodné. Co to jsou příspěvky nezahrada?Tolerantni člověk má vyslechnout všechno.Zahrádkář především.Každý jsme jiný. |
 |
Rajčata 2023, 16.7.2023 Zkusím vložit |
 |
Nestartuje křoviňak, 24.6.2023 Co to znamená že benzin teče? Jako dáte suchou svíčku, startujete motor nechytne a po vymontovani svíčka je mokrá? |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 18.6.2023 Pane KUKY děkuji za vysvětlení. Já jsem brambory včera přípravkem postříkal, to mi nedělá takový problém, spíš mi vadí, že o sobě začínám pochybovat jestli jsem schopen chápat text který čtu. Nebyla to nikdy moje oblíbená činnost, číst... celý příspěvek > |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 17.6.2023  Ať to někdo posoudí co píšou UPŘESNĚNÍ POUŽITÍ
Já čtu, že se to nemá používat preventivně.
K zabránění vzniku rezistence neaplikujte tento přípravek preventivně, čárka a pak... |
 |
Brambory - zasadit vlastní nebo koupit sadbové?, 17.6.2023 Koupil jsem proti plísní přípravek Magnicur Finito. V návodu píšou, k zabránění vzniku rezistence neaplikujte tento přípravek preventivně a ne stále po sobě bez přerušení ošetřením jiným fungicidem s odlišným mechanismem účinku.
Tak mám to... celý příspěvek > |
 |
Rotační sekačky Vari, 14.6.2023 Moc nemám chuť se pouštět do debaty, ale zda se mi že by jste měl být napomenut, Smichal jste několik problémů do kopy. Sytič, ovoravani, teče palivo do oleje, pokašlavaní, problém s neplnou nádrži. Mám to samé 6 let a jsem rád ze to mám. Prooravám,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti, 13.6.2023 Ty větve, jak píšete, je podobný odpad jako papír plasty nebo sklo, tak nestrašte lidi. S tím taky nejezdíte přes město. U nás je 600 obyvatel a stanoviště na kontejner pro bioodpad máme na 3 místech.Podobně jak na plasty a papír atd.Drtice jsem měl... celý příspěvek > |
 |
Drtič větví - štěpkovač z Baumaxu, zkušenosti, 13.6.2023 Od doby, kdy je v každé obci kontejner na bioodpad, tak jen blázen by si kupoval drtič, štěpkovač a stal u toho. O ceně elektriky v dnešní době nemluvím. To máme za sebou. |
 |
Rajčata 2023, 5.5.2023 Asi takto. Je to otázka názoru. Chci mít všechno hned a co mužů udělat teď neodkládám na zítřek. Výsadba česneku a zeleniny je výjimka. To odkládám. Nejsem otrok a mám taky jinou práci. Hůř ve skleníku kde teď jsou v kelimcich, jim nebude. |
 |
Automatické otevírání a zavíráni skleníku (podle počasí), 5.5.2023  Já mám toto. Líh a stolní olej Ekologie. |
 |
Délka klíčků - sadbové brambory, 1.5.2023 Keřkovské rohlíčky se málo kde prodávají, protože je nikdo nechce. I ty fotky co jsem viděl mi nepomohly, abych na ně dostal chuť. Nic a obzvlášť takové zboží jako jsou postradatelné brambory nebudu platit předem. V takových rájích jako delikates,... celý příspěvek > |
 |