|
Příspěvky uživatele - 248.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sittuv řez třešně, 22.6.2022 Na švestkách jsem to na netu viděla, třešně nemají zkracování rády. Lída |  | Neznámý brouk, 17.6.2022 Na ty jsem koukala, tesaříci mají delší tykadla a směrem dozadu, kovaříci zas jinou hlavohruď... Lída |  |
|  | Náhrada za Oleokol, 16.4.2014 Musím nesouhlasit podle mého já v sadu považuji za nejdůležitější postřik právě předjarní na přezimující škůdci a přidávám dle potřeby Kuprikol mám skvělé výsledky Oleokol mi bude chybět!
|  | Jablko s červenou dužinou, 30.10.2012 Dobrý den nevíte náhodou kde sehnat tuto odrůdu jabloně Scarlet Surprise děkuji Faltová H |  | 25 odrůd jabloní, 13.10.2012 Jabloň KARNEVAL jsem chtěla, ale zjistila jsem, že je kyselejší a kdo chce jablko pro parádu tak KARNEVAL je vzhledově zajmavé, ale to je asi vše paráda na úkor chuti.To bych raději volila novinku ADMIRÁL, ta je sladší podle popisu. |  |
|
|
|