|
Plotostřih, 15.1.2021 Děláte to dobře. Já měl taky léta plotostrih.Snazil jsem se ho i potom nabrousit. Nic moc, není to proste nůž do sekačky.Jel jsem a koupil jsem kolem 1500 nový. Vydrží zas několik let. Počkal bych do jara a pak jednal. Dostane možná tolik rad ze si... celý příspěvek > |
 |
Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021 Ano, souhlasím s vámi.Dělal jsem na zakázkách, kde stavitel zaměstnával vedle bagru a kopáče. Měl spočítané ze některé práce jsou ručně i levnější. Před tím jsem měl na mysli spíše Hrubé terénní úpravy. |
 |
|
 |
Rotovator do jilove pudy, 7.1.2021 Klídek, vy se proberete v půl noci a karate mě ze se mi nelíbí práce s motykou někde v jižní Americe.Jistě, jiný kraj.Já znal chlapa který vozil hnůj v ruksaku.Vlakem Praha -Děčín. To byl asi taky ten, co měl podobný kladný vztah k půdě. Pak byl v... celý příspěvek > |
 |
Rotovator do jilove pudy, 6.1.2021 Ta ukázka mě nepřesvědčila. Jako by to bylo ze středověku a divné kde tedy vzali kameru.Myslim kopání ručně těch hodně Arů
Jen jsem zaznamenal že tazatel nemá zkušenosti.Vypadá ale, že peníze nejsou problém tedy se podívá buď na Varí nebo Agzat.A... celý příspěvek > |
 |
Uzení masa, 22.12.2020 Tak proč bych se s tím dubem měl vlastně zabývat?To jsou hrozné rady. Budu 3 roky polivat dub abych s nim mohl udit. Seženu kolečko buku nebo jiného ovocneho dřeva, případně vyměnim. To je moc jednoduché? No je. |
 |
Generátor kouře, 15.12.2020 Nejlepší a taky nejdražší. Tam žádný kondenzát neteče.Asi. |
 |
Generátor kouře, 3.12.2020 Proč si ho nekoupíte v Česku Heuréka.cz horime-CZ-generátor -koure.
Proc si ho neuděláte?Jit do Hornbach koupit trubku v kamenech +zaklopky, v akvaristice kompresor, v nábytku chromovanou nožku, rošt si vyvrtate. Kde se udělají další otvory... celý příspěvek > |
 |
Kultivacia pody, 23.11.2020 Nikde není napsáno o jak velký pozemek se jedná. Něco se dá udělat rýčem, větší pozemek se dá zorat. Jestli jste to nikdy nedělal, tak se muže stát ze vyhodite jenom peníze. Šikovný bagrak s vhodně velkým otočným bagrikem vám to za chvíli zkope do... celý příspěvek > |
 |