|
Příspěvky uživatele - 105.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odstrihnut alebo ponechat, 15.6.2022 Chcem tahat na jednu stranu mam dost hlav stacia mi 6-8 strapce,,na druhy rok ohnem najvyssi tazen a zneho by som chel vytvorit potom hlavu,,ide mi teraz otot ci tie spodne vyhony dat prec alebo ich tam nechat.Dakujem |  | Odstrihnut alebo ponechat, 15.6.2022 Dakujem za odpoved,,,su to toho roku zasadene rocne sadenice,,,cize som nevedel este kde budu strapce na ktorych vyhonkoch,, teraz mi ide len oto ze ci tie vyhonky nak mienku pod vyhinkami kde su uz strapce mozem odstrihnut alebo ich nechat, dakujem... celý příspěvek > |  |
|  | Odstrihnut alebo ponechat, 15.6.2022  Zdravim,, mam sadenice vinica rozmyslam ci ponechat vyhony ktore su pod vyhonmi ktore nasadili strapce alebo ich dat prec aby viac vyzivy islo do rodiacich vyhonov. |  |
|
|
|